maandag 2 oktober 2017

Betonnen kantplank afmetingen

Kantplanken Wapening Transportwapening. Langere lengten samenstellen uit twee of meer delen. Hoeken Haakse buitenhoeken (90˚) door middel van een omlopende kop.


In te storten onderdelen In de stort- of malzijde. Bij toepassing van spijkerklosjes in de klik worden deze op een vaste h. Het gebruik van een kantplank kan veel tijd besparen tijdens de constructie van een bouwwerk.

Een kantplank kan namelijk meerdere lage metselwerk voorkomen. Omdat betonnen kantplanken in elke gewenste maat te verkrijgen zijn kun je meteen aan de slag. Onze geïsoleerde kantplank is opgebouwd uit mm Etherboard met daarachter XPS-isolatie (dikte vanaf mm opeen lopend met mm).


Hercules Beton BV, prefab beton, kantplanken , lateien, betonlateien, zelfdragende lateien, samenwerkende lateien, afdekbanden, spekbanden, voorraa raamdorpels. Klik hier om de tekst naar het klembord te kopiëren. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. STYROCK fungeert niet alleen als constructieve ondersteuning van de onderdorpel, maar vormt ook een soms zichtbare afsluiting tot de fundering.


STYROCK vervangt niet alleen de traditionele isolatie achter de gewone betonnen kantplank , maar ook de ondersteuningslat, beugels en soms zelfs enkele lagen metselwerk. De Styrock kantplank voegt daar een isolerende functie aan toe, nodig voor het oplossen van koudebruggen.

Daarmee vervangt Styrock niet alleen de isolatie die traditioneel achter de gewone betonnen kantplank wordt aangebracht, maar soms ook andere onderdelen, zoals ondersteuningslat, beugels en in bepaalde situaties zelfs enkele lagen metselwerk. Wij leveren kantplanken op maat uit eigen werkplaats. Mocht uw maatvoering niet op voorraad zijn, of liever een andere vezelcementplaat willen, vraag dan a. De levertermijn voor maatwerk is doorgaans tot werkdagen.


Bezorgen (op de zaak of op het werk) Artikel beperkt leverbaar. Neem contact op met de vestiging. CEBO GEÏSOLEERDE KANTPLANK. Gespoten kantplanken dienen (net als andere geschilderde produkten) in een onderhoudsschema voor schilderwerk te worden opgenomen.


Vochttransport tussen onderdorpel en kantplank wordt vermeden d. De uitzettingscoëfficiënten van metselwerk en beton zijn niet gelijk. Dit verwerkingsadvies is daarom met name bedoeld om spanningen ten gevolge van temperatuursveranderingen te voorkomen. Styrock fungeert niet alleen als constructieve ondersteuning van de onderdorpel, maar vormt ook een soms zichtbare afsluiting tot de fundering.


De kantplank plaatsen op, danwel onderkauwen met, AB-mortel. Styrock vervangt niet alleen de traditionele isolatie achter de gewone betonnen kantplank , maar ook de ondersteuningslat, beugels en soms zelfs enkele lagen metselwerk. Direct op lengte te bestellen en de prijs wordt berekend. Vebo betonnen kantplanken , in diverse afmetingen en uitvoeringen. Naast diverse standaardproducten, zijn ook maatwerkproducten leverbaar.


De betonnen kantplanken worden gebruikt als opvulling tussen kozijn en fundering en voorkomt het optrekken van vocht.

Plaatsing Fermi kantplank onder gevelbekleding. De Fermi kantplank wordt met Fermi High Tack of Polyurethaan lijm verlijmd tegen de achterconstructie. Breng op de bovenzijde van de kantplank een dubbele ril kit (zonder oplosmiddelen) aan om vochttransport te voorkomen. Plaats de kantplank tot mm terugliggend t. Vervolgens wordt de kantplank ondersabelt met een mortel.


Incidenteel uitbloeden van de ongebonden kalk in de kantplank kan met name in vochtige periodes voorkomen. Voor zichtwerk adviseren wij de kantplanken af te (laten) werken met Sigma Cladding. Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken. U kunt de betonblokken bestellen per hap. De hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken.


Betonblokken zijn geschikt voor alle kleine en grote klussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.