dinsdag 10 oktober 2017

Acerola kers

Acerola kers

Verkrijgbaar vanaf €223. Koop aan de beste prijs online! Acerola C schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling.


Acerola kers

Het is een kleine, breed vertakte, groenblijvende, 2-m hoge boom of struik met fijn behaarde takken. Het heeft medicinale eigenschappen tegen o. West Indische kers is een struik die oorspronkelijk groeit in het noorden van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. Deze vitamine ondersteunt je afweersysteem en is onder andere goed voor je huid en haar.


Deze stof wordt gebruikt als broodverbeteraar om broden hoger en luchtiger te maken. Onze biologische acerola kers werd gevriesdroogd om zo veel mogelijk van de vitamine C te bewaren. Onze uitgebreide analyses garanderen een kwaliteitsvol product. Doordat de vitamine C op natuurlijke manier omgeven is door bioflavanoïden is deze veel beter opneembaar dan pure. C maar ook bioflavonoïden.


De bioflavonoïden in onze acerola kers capsules ondersteunen de vitamine C in hun antioxiderende werking in het lichaam. De acerola kers capsules die u bij vitaminesperpost. De capsules zijn gecapsuleerd volgens IFS-kwaliteitsnormen. Ze zijn ongeveer tot centimeter groot. De plant wordt tevens gecontroleerd gekweekt in de rest van Zuid-Amerika, Florida, Hawaï en op sommige plekken in Zuidoost-Azië.


Een brede verscheidenheid aan acerola kers -opties zijn voor u beschikbaar, zoals bulk, trommel en fles. Ook kunt u kiezen uit gedroogde, bevroren acerola kers. En uit cherry acerola kers.


En of acerola kers gemeenschappelijke , organische is. Meng dagelijks een theelepels (ongeveer gram) acerola poeder door water, sap, smoothie of je yoghurt. Bewaring Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C) en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.


De vrucht heeft een oranje tot rode schil. Het vruchtvlees is geel-oranje van kleur. Opvallend is het hoge vitamine C-gehalte: er zit in 1gram rijpe acerola 30x meer vitamine C dan in 100g sinaasappel! Vertraagt tekenen van veroudering. Voor degenen die er jonger uit willen zien dan ze in werkelijkheid zijn, is de acerola-kers de beste keuze.


Acerola kers

Dit veroorzaakt voortijdige veroudering. Het vitamine C-gehalte vermindert het ontstaan van rimpels en een droge huid. Dit acerolasap is de zuiver geperste kers en is geen concentraat. Het bevat geen toevoegingen.


Gebruik van het acerolasap. Meng eetlepel acerolasap met een andere vruchtensap, in je yoghurt, smoothies, muesli of gebruik het als topping over je dessert. Toont alle resultaten Aanbieding!


Acerola kers

View Details In winkelmand. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Op deze manier dragen de antioxidanten in de acerola kers bij aan de preventie van hart- en vaatziekten en kanker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.