vrijdag 29 september 2017

Verwarmingsmat zwembad

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Bezorging waar en wanneer je wilt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim zwembadverwarmingen online!

Zwembadverwarming al vanaf €995. Verwarmingsmat voor zwembaden tot m3. Solar verwarmingsmat voor kleinere zwembaden tot m3. Hier vind je alle Solar Matten, oftewel verwarmingsmatten voor zwembaden. Deze zonnecollectoren zijn geschikt voor kleine tot grote opzetzwembaden.


De Intex Solar Mat kun je meerdere aan elkaar koppelen. In de productomschrijving vind je hoeveel je er nodig hebt voor welk type zwembad.

Houd uw zwembad ’s nachts en op koudere dagen afgedekt om warmteverlies te voorkomen. Zorg dat uw filterpomp op de warmste delen van de dag aanstaat om optimaal van de zon te profiteren. Gebruik hier eventueel een tijdschakelaar voor. Plaats de Solar mat tussen filterpomp en de slang welke het gefilterde water terug naar het zwembad leidt.


Bekijk alle mogelijkheden en beslis via welke zwembadverwarming jij het zwemseizoen gaat. Warmtenpompen voor als u volledige controle wil hebben over de temperatuur van het water in uw zwembad. Er zijn soorten zwembadverwarming. Of solar verwarming, hiermee verwarmt u uw zwembad sneller als de zon schijnt. Na het loslaten van de robot in het zwembad , zal het meteen de vloer, wanden en waterlijn gaan reinigen.


De robot maakt gebruik van een multi-filtersysteem en kan daardoor vuil tot op het kleinste niveau opruimen. Altijd de Laagste PrijsGarantie! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Met een gemiddelde temperatuur van 18° in de zomer, zijn Nederland en België niet direct de meest ideale landen om een zwembad in de tuin te hebben.


Natuurlijk, het zwembad is heerlijk, alleen laat de temperatuur van het water op koudere dagen te wensen over. Vandaar dat zwembad verwarming het zwemmen een stuk aangenamer.

Terwijl het zwembadwater door de mat stroomt warmt de zon het water op. Eenvoudig én milieuvriendelijk! De Solar Mat is geschikt voor zwembaden tot 30.


Het aantal zonnecollectoren dat je nodig hebt, is altijd afhankelijk van de grootte van je zwembad. Laten we eerste de verschillende mogelijkheden voor je uitlichten. Zonnecollectoren kosten slechts 3per m2.


Heerlijk warm water met groene zonne energie. Het energieverbruik van een zwembad hangt van verschillende zaken af. Het volume van het bad is de meest bepalende factor. Hoe dieper het zwembad en hoe groter de afmeting ervan, hoe meer energie er nodig is om het water op een aangename temperatuur te houden.


De precieze temperatuur die je wenst, is natuurlijk ook van belang. De verwarmingsmat van Intex werkt op zonne-energie en heeft een afmeting van 120x1cm. Met behulp van de zwembadpomp wordt er water door de zonnecollectoren gepompt. De metalen zwembaden uit de Steel Excellent serie behoren tot de top van het segment metalen zwembaden.


Een goed voorbeeld hiervan is de extra dikke liner van mm dik, dit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw eigen inbouwzwembad. Ook is dit zwembad voorzien van een uniek ophangprofiel zodat u altijd gemakkelijk uw folie kunt. Goed werkende verwarmingsmat voor zwembaden. Evt bijbehorende slangen erbij te kopen.


Zo goed als nieuw Ophalen. De Grootste Collectie van NL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.