vrijdag 23 juni 2017

Zwembad voor honden

Tot - zomervoordeel I v. Bekijk ons gehele dierenbenodigdheden ssortiment online. Scoor nu woonartikelen met extra korting. Bezoek de winkel of bestel eenvoudig online! Ruim assortiment, topkwaliteit!


Zwembad voor honden

Outdoor waterplezier voor uw hond , gemaakt van robuust kunststof, met stevige randen, zonder luchtkussens en vermoeiend oppompen, met antislip-vloer, gemakkelijk te legen door ventiel, kleur: blauw. In de zomer als de zon schijnt zoeken niet alleen mensen verkoeling in het water, ook voor honden is het fijn en verfrissend. Zwembad voor honden koop je bij je specialist. Op zoek naar een verkoelend hondenzwembad voor jouw hond ? Wij hebben voldoende keuze uit hondenzwembaden. Het badje is speciaal voor honden gemaakt, waardoor het niet snel kapot zal gaan.


Het zwembad is makkelijk op te bergen, waardoor het niet veel ruimte inneemt. Wil jij een hip badje voor je hippe hond ? Dan is de Beeztees Doggy Dip iets voor jou. Zo zijn er enkele hondenzwembaden in Nederland waar je in een verwarmd speciaal voor honden gemaakt zwembad wekelijks terecht kunt. Ideaal voor revalidatie en betere conditie dus, maar ook gewoon actief genieten!


Speelbal voor de hond , goed drijfvermogen, stuitert bijzonder hoog, ideaal voor honden die graag in beweging zijn, compatibel met de Chuckit! Launcher voor lange worpen, gemakkelijk te reinigen en zeer robuust, gemaakt van natuurlijk rubber. Als de folders binnenkomen ben ik vaak de eerste die ze even doorspit, en dan vooral die van de Aldi. Met je hond naar het zwembad. Maar meestal als ik dan iets.


In Nederland zijn er ( voor zover wij weten) zwembaden speciaal voor honden. Zelf bezig zijn met uw hond versterkt de band met uw hond. Kleding advies: laarzen en een regenbroek of een korte broek met waterschoenen.


Zwembad voor honden

Voorwaarden: Op afspraak een half uur. Maximaal vijf honden tegelijk, mits de honden elkaar kennen. Wilt u uw hond gewassen hebben tijdens een zwemsessie, gelieve dit van tevoren even melden. Werkwijze: Aangekomen bij het zwembad meldt u zich zonder hond. Skamper-Ramp zwembadtrap voor honden.


Vanaf nu kan je hond zelfstandig het zwembad in en uit. Dankzij het slimme ontwerp is de trap geschikt voor zowel kleine als grote honden. Er zwemmen hier diverse honden die onder behandeling staan van een dierfysiotherapeut, osteopaat voor honden , orthomanueel therapeut of doorverwezen zijn door de dierenarts. Mocht je hond hier behoefte aan hebben, adviseer ik je graag! H2Ond zorgt voor de begeleiding in het zwembad , indien nodig in combinatie met bovenstaande specialisten.


Zwembad voor honden

Het hondenzwembad biedt de ideale verkoeling voor uw hond deze zomer. Wanneer het zwembad niet gebruikt wordt, is deze ruimte besparend op te bergen. Met een hondenzwembad kan jouw hond veilig en verantwoor onder toezicht, verkoeling zoeken tijdens de warme zomerdagen.


Het afkoelen is fijn, maar de waterpret is nog leuker! Medpets heeft verschillende hondenzwembaden in haar assortiment. Zowel voor grotere honden als voor kleine honden is er een geschikt zwembad aan te schaffen. Heerlijk om samen met je hond even te rennen of met een balletje met je kat te spelen. Honden en katten zijn gek op spelen.


Zwembad voor honden

Dat is goed voor het dier én voor jouw ontspanning. Kom daarom eens kijken naar alle speeltjes die we hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.