vrijdag 23 juni 2017

Houtbouw kapschuur

Houtbouw kapschuur

Alle kapschuren vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs.


Houtbouw kapschuur

Kies onderstaand bij Gadero uit kant en klare kapschuur pakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een lariks douglas kapschuur te maken. U kunt bij Gadero terecht voor de aanschaf van een luxe houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low budget kapschuur van lariks douglas hout. Bekijk ook onze overkappingen met tuinhuis - punt dak.


Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden en prijzen van diverse kapschuren. Kapschuur als overdekt terras. Een kapschuur waar u bij slecht weer ook kunt genieten van de buitenlucht.


De kapschuur is gebouwd met een open en een half gesloten gedeelte. Wanneer de wind opsteekt, kunt u achter de wand plaatsnemen en uit de wind zitten. Wij gebruiken alleen hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.


Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur Drentse kapschuur 8. Met een multifunctionele kapschuur geniet u op verschillende manieren van uw tuin. Combineer een gezellige zitplaats met opbergruimte of gebruik uw kapschuur als carport. Afhankelijk van waarvoor u de kapschuur gaat gebruiken is het belangrijk dat u goed nadenkt over de afmetingen en de locatie. De exclusieve houtbouw van aannemersbedrijf Wielink kan uw kapschuur van eikenhout volledig op maat maken.


Na het adviesgesprek gaat wordt er voor uw een tekening gemaakt van de eiken kapschuur. Wij kunnen u van een tekening voorzien, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij het aanvragen van uw vergunning. Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren, houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Wilt u ruimte besparen en een opslagplaats combineren met een garage?


Een houten kapschuur biedt onderdak aan uw auto, fietsen en geeft u extra ruimte om te klussen of spullen op te slaan. Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Afmetingen en specificaties: Basismodel 500cm breed en 410cm diep Uitbreidingsset 240cm breed en 410cm diep Antraciet betonpoeren Antraciet betonplatenfundering onder. Tevens adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw kapschuur , waarbij wij u – indien gewenst – handige tips geven omtrent het ontwerp dat u heeft aangeleverd.


Stuur uw ontwerp van de kapschuur mee bij het invullen van ons offerteformulier. Wij kunnen de kapschuur uitvoeren in verschillende dakbedekkingen, houtsoorten, hemelwaterafvoer, afmetingen en houtmaten. Houtbouw op maat met Schipper Groep. Deze kapschuur kan uitgevoerd worden met een zadeldak, schilddak, maar zeker ook een Drentse kap.


Wij bouwen uw houten kapschuur op maat met duurzame materialen! Het is een open schuur waarbij een aantal buitenwanden ontbreken. Deze schuur wordt in Engeland een ‘Hollandse schuur’ genoemd.


Houtbouw kapschuur

Het belangrijkste kenmerk van een houten schuur is de authentieke, nostalgische uitstraling. Zo biedt Western Red Cedar bijvoorbeeld een waaier aan prachtige kleuren. Van lichtbruin en chocoladebruin tot zalmkleurig en rozebruin, Western Red Cedar is een prachtig en veelzijdig materiaal voor uw klassieke houtbouw schuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.