donderdag 15 juni 2017

Vuurhaard voor buiten

Wilt je buiten het authentieke gevoel van een openhaard? Genieten van de geur en het knisperen van een oorspronkelijk vuur, dan ga je natuurlijk voor de vuurhaard Magma. De vuurhaard Magma zijn zo ontworpen dat de vormgeving de luchtstroom circuleert in de kachel zodat de rook twee keer verbrandt wordt!


Vuurhaard voor buiten

Er is niks sfeervoller dan samen buiten bij een vuurhaard zitten. Dus zet de avond in vuur en vlam en bouw je buitentafel om tot een sfeervolle vuurtafel met een van de inbouwbranders uit deze Flash Sale. Geniet samen van de warmte, het natuurlijke vlammenspel en een warme drank of een drankje waar je het warm van krijgt. De tuin wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van de woning.


Soms kan het Nederlandse klimaat echter wat roet in het eten gooien. De oplossing: een tuinhaard of terrashaard! Zo kunt u toch genieten van een aangenaam en warm terras. Met een tafelhaard creëert u een bijzonder aangename sfeer op uw terras en zit u heerlijk warm buiten ! Verkrijgbaar als zelfstandig element of met een tafel van hardhout, aluminium of steigerhout.


Vuurhaard voor buiten

U kunt de losse (inbouw-) tafelhaard in uw eigen tafel van hout of natuursteen plaatsen. Een Vuurhaard voor buiten is in diverse vormen verkrijgbaar bij Vivencia Vuur. We hebben een lijn met massief houten tafels waaronder ook steigerhout. Er is een lijn met composieten vuurtafels, een betonlook. Weber vuurschaal vuurkorf tuinhaard haard vuurhaard buiten.


Hout is van handvaten verder goed functioneel op te halen in gouda voor euro gaat heel lang mee, dus. Een terrashaard staat er om bekend dat hij veel warme afgeeft, waardoor u nog tot laat met vrienden en familie buiten kunt zitten. Heeft u een mooie loungeset en wilt u lekker relaxen? Voor 17:uur bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Dankzij de haard kunt u tot ’s avonds laat buiten blijven zitten. Een mooi voorbeeld van een haard van Van Feij is de haard die in het midden van de tafel gestookt wordt. Het gaat hierbij om een tuintafel met in het midden ruimte voor het vuurtje. Bekijk alles met buitenhaard!


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Dan is een buitenhaard zelf maken waarschijnlijk een klus voor jou!


Het geeft net dat beetje extra gezelligheid en warmte. Vuurhaard buiten neerzetten U kunt de vuurhaard buiten neerzetten, op verschillende plaatsen in de tuin. Het gaat om veilige vuurkorven, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u het terras kunt verwarmen, u op tafel voor een bijzondere sfeer zorgt of u het pad kunt verlichten. Wat uw wensen ook zijn, de vuurkorven en vuurhaarden zijn op.


Ook voor vragen over bijvoorbeeld onderhoud en vorstbestendigheid kunt u bij ons terecht. Het is ook belangrijk te weten dat een tuinhaard niet in de buurt van een rieten dak gestookt mag worden. Er komen regelmatig vonken vrij bij het stoken met een tuinhaar dit is zeer gevaarlijk voor uw rieten dak of dat van de buren.


Vuurhaard voor buiten

De inbouw tafelhaard van Nederlands fabricaat staat voor een prachtig design en ook voor veilighei kwaliteit en service. Wij maken de inbouw tafelhaarden op een ambachtelijke manier, met alle middelen in eigen beheer. Functionaliteit en design staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst.


Vuur geeft licht en warmte, en laat dat nu net iets zijn wat er voor zorgt dat een avond leuk en gezellig kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.