vrijdag 9 juni 2017

Tuinhaard beton

Kies uit 3producten vanaf € 150. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De overige barbecues en tuinhaarden van beton zijn voorzien van een dubbele kap, waardoor deze ook geschikt zijn om hout in te stoken. Stel u eens voor, een mooi knapperend haardvuur in uw eigen betonnen tuinhaard , welke ook gebruikt kan worden als BBQ.


Betonnen barbecue tuinhaard bbq beton nr.

Oorspronkelijk kleur is grijs. Afdekkapje kan recht of gebogen zijn, hierop heeft u verder geen invloed. Binnenkort treft u alhier onze nieuwe tuinhaard Alcantarilha. Qua kleur zal de tuinhaard Alcantarilha leverbaar zijn in de steen kleuren Zwart of. Daarnaast levert een terrashaard veel warmte doordat de behuizing ook hitte afstraalt.


Bekijk alles met betonnen tuinhaard ! Deze stoere betonnen tuinhaard met grill is nu voor een koopje op te halen bij 't stokertje in orvelte. Primrose streeft altijd naar innovatie en verbetering van haar producten.

Meer geluksmomentjes buiten! Heerlijk genieten van uw tuin met een tuinhaard ? Vandaag bestel morgen al bbq’en! Tuinhaard beton met grill.


Maar de temperatuur daalt vaak snel na een zwoele zomeravond. Wil je toch na het barbecueën nog even buiten nagenieten? Dan kun je de betonnen barbecue gewoon gebruiken als tuinhaard.


Zo blijf je lekker warm en zo’n tuinhaard zorgt voor een erg gezellige sfeer in de tuin. Hoe wordt een tuinhaard van beton geleverd? De haarden zijn loodszwaar, maar daarom worden deze ook gratis bij je thuis geleverd.


Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Wel leveren we enkel tot de voordeur en zul je de terrashaard zelf m. Materialen als steen en beton werden vroeger veel verkocht metaal en RVS (roestvrij staal) zijn een trend van nu omdat een metalen of stalen buitenhaard een moderne look geeft aan je tuin. Een tuinhaard van tuinmeubelen. Barbecue beton tuinhaard bbq nr.


Intergard Scherpe prijzen Uitstekende kwaliteit Meer dan 10.

Een betonnen tuinhaard waarin geen gebruik is gemaakt van vuurvast beton zal sneller scheuren vertonen. Met de Las Palmas tuinhaard van Buschbeck heeft u de mogelijkheid om te genieten van zowel een smakelijke barbecue als een gezellig haardvuur. In de tuinhaard grilt u eenvoudig de meest heerlijke barbecuegerechten op houtskool.


Het houtskool voorziet uw maaltijd van een onvervalste barbecuesmaak. Deze haarden scheuren niet, doordat de tuinhaarden gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit beton ! Alle modellen van de HTW serie hebben een metalen kap, dus zorgen ervoor dat het beton niet kan gaan barsten. Tevens kunt u deze tuinhaard ook gebruiken als barbecue. Beton is zeer poreus en vangt veel vocht.


Koopt u een tuinhaard die uit verschillende stukken bestaat, dan moet u die vastkleven met een vuurvaste lijm. Het is aan te raden de tuinhaard uit beton dagen te laten rusten vooraleer u hem gaat gebruiken. Hoge kwaliteit, alle prijsklassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.