vrijdag 9 juni 2017

Gaaskompres

De grootste collectie gaaskompressen! Gaaskompressen tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Alle soorten EHBO-producten. Vind EHBO-producten online.


Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Voor het verwijderen van het gaaskompres kan je het gaaskompres heel voorzichtig los trekken. Wanneer het gaaskompres aan de snijwond of de huid kleeft, kan je met lauw water proberen het gaaskompres los te weken.


Controleer de won het gaaskompres en het windsel regelmatig op doorlekken of indrogen (verkleving van de gaaskompres aan de snijwond). Bestel gaaskompressen online bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. HG Compres - hydrofiel gaaskompres Het traditionele gaaskompres kan vanwege de snelle absorptie en de veegvastheid uitstekend dienen voor reiniging en afdekking van droge of licht vochtafgevende wonden. Ook als het gaaskompres met een vloeistof wordt geïmpregneerd ten behoeve van wondreiniging behoudt het de stevige, trekvaste structuur. Gazen worden sinds eeuwen gebruikt om wonden mee te verbinden.


Gaaskompres

Aanvankelijk eenvoudige lappen textiel, later speciaal vervaardigde hydrofiele (wateropnemende) katoenen gazen. Kompressen – Praxisdienst biedt u een ruim aanbod kompressen aan zoals gaaskompres sen, vlieskompressen en zuigkompressen. U vindt bij ons zowel niet-steriele als. Het kompres is gemaakt van viscose en polyester.


Doordat de structuur van dit non-woven kompres veel dichter is dan een hydrofiel gaaskompres , heeft het een hogere absorptiecapaciteit. Bevochtig het gaaskompres met ontsmettingsmiddel, voordat je het op de wond legt. Zet het gaaskompres vast met een hechtpleister of fixatiewindsel.


Vervang het kompres regelmatig en gebruik het slechts eenmalig. Steriel verpakt Bewaar de gaasjes koel, droog en schoon. Afhankelijk hiervan moet een gaaskompres meerdere keren per dag verwisseld worden. Steriel kompres kunt u eenvoudig op onze webshop bestellen, in diverse maten. Productbeschrijving van de Cutisoft gaaskompres NW 4-laags 10x10cm.


Dit niet-steriele vlieskompres van BSN heeft het absorptievermogen van een 8-laags katoenen kompres. Het materiaal is zacht en voelt daardoor aangenaam op de huid. Ideaal als drager voor zalfverbanden. Het NW Compres is ook geschikt voor het reinigen van wonden en wondranden.


Gaaskompres

HekaPad niet verklevend steriel. Het kan samen met iedere (ontsmettende) vloeistof worden gebruikt. Hierdoor kan het een grote hoeveelheid wondvocht opnemen. Hypoallergeen, sterk, zacht en ventilerend.


Materiaal viscose en polyester. Hoog absorberend vermogen door fijne structuur. Steriele gaasjes worden veel gebruikt om wonden droog te deppen om te onderzoeken hoe ernstig deze is. Wondkompressen worden ook gebruikt om huidwonden af te dekken. Met de gaasjes kan de huid droog gedept worden om ze vervolgens met de gaasjes af te dekken.


Gaaskompres

Een rafelvrij gevouwen, ademend gaaskompres. Draads geweven en bevat lagen. Verder is het gaaskompres ontvet en gebleekt. Het gaaskompres is gemaakt van 1 katoen.


Met een hoge treksterkte in lengte en breedte richting. Steriel Toepassing Een HEKA pres hydrofiel gaaskompres kan gebruikt worden voor droge of licht afgevende wonden. Een non-woven gaaskompres kan gebruikt worden voor licht tot matig afgevende wonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.