vrijdag 16 juni 2017

Keerklep kraan

Groot assortiment keerkleppen. Eenvoudig bestel snel in huis. Alle soorten Kranen vind je hier online. Bestel eenvoudig en snel op beslist. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

De terugslagklep in een wasmachinekraan is een zogenoemde ” niet controleerbare keerklep ”. Bij de meeste kranen met een keerklep staat op de zijkant de code EB. EB staat dan voor “niet controleerbare keerklep ” Mocht er geen code op de kraan staan dan is het demonteren van de kraan de enige manier om zeker te weten of er een keerklep in zit. Er bestaat ook een Nicoll pvc keerklep die zowel verticaal als horizontaal in de spoelwaterafvoerleiding geplaatst kan worden.


Deze laatste keerklep voorkomt dat spoelwater in de gootsteen stroomt. Beide zijn dus beveiligingssystemen ter bescherming van je drinkwater. De keerklep voorkomt dat het water terugloopt in de waterleiding.


GAMMA maakt klussen nog makkelijker! Het dient aanbeveling om een cv-ketel met service-afsluiters uit te voeren.

Wanneer er onderhoud moet worden gepleegd is het niet nodig om het systeem af te tappen. Keerkleppen verhinderen dat water terugstroomt het leidingnet in. Bij onder andere brandslanghaspels en professionele koffiezetapparaten is een controleerbare keerklep verplicht. Kraan voor het vullen van Centrale Verwarmingssystemen met drinkwater, waarbij het totaal vermogen van de CV-ketel(s) groter dan kW is. Wij adviseren minimaal een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen, bijvoorbeeld als afsluiter en terugstroombeveiliging type CA in één behuizing.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Aan het vastslaan van de keerklep kunt u niets veranderen, u hoeft de kraan niet dicht te draaien wanneer het inlaatventiel aan de kraan gemonteerd is, er komt dan geen druk op de slang. Als er een geribbelde slang met een dikke prop aan de kraan zit is er een slang met inlaatventiel geplatst. Een ander beveiligingssysteem bij een wasmachinekraan is de keerklep.


Die voorkomt dat het water terugloopt in de leidingen. Bij ons vind je kranen die zowel van een beluchter als een keerklep voorzien zijn. Zo weet je zeker dat je een veilig product in handen hebt. Maak een keuze uit ons assortiment en schaf de kraan van je voorkeur aan.


Bepaalde waterleidingbedrijven eisen het gebruik van een keerklep om uit te sluiten dat er gebruikt water terugloopt in het waterleidingnet. Een wasmachinekraan zonder keerklep kan voorzien worden van een losse keerklep waardoor de kraan aan de alle voorschriften voldoet. Deze kraan met beluchter en keerklep is geschikt voor een passende aansluiting van een aanvoerslang van bijvoorbeeld een vaatwasser, wasmachine of koffiezetter. Keerklep - Werking en controle van een EA keerklep Caleffi Hydronic Solutions.


De beluchter kan door kalkaanslag verstopt raken waardoor deze niet goed meer werkt. Unsubscribe from Caleffi Hydronic Solutions?

Wasmachinekraan met beluchter en keerklep zwarte knop. Beluchterkraan Aquarius met keerklep DA-EB. Door de grote sleutelvlakken heeft deze kraan een goede grip, de kraan is hierdoor snel en eenvoudig te installeren. De schroefdraad is voorzien van een.


Een terugslagventiel, terugstroombeveiliger, terugslagklep of keerklep , is een ventiel dat wordt gebruikt om water, vloeistof, granulaat, poeder of gas in één richting door te laten. Meestal duwt het medium de klep bij het heenstromen open en sluit een veer of de zwaartekracht de klep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.