maandag 19 juni 2017

Hillegom bbq

Hillegoonbeperkt BBQ (pers.). Entdecken Sie die große Auswahl an Musik - Klassiker und aktuelle Top-Hits! Haal vandaag nog die barbecues in huis.


Wilt u barbecueën na afloop van een activiteit ? Van de beste apparatuur en servies tot aan het lekkerste eten én de afwas. In de buffetsetting schep je zelf op, waarna je het zelf lekker aan tafel bakt. Welkom bij BBQ Bollenstreek. De barbecue specialist voor het eerlijkste vlees en heerlijkste salades.


Wij verzorgen geheel verzorgde barbecues op (eigen) locatie in de regio Bollenstreek. Bij BBQ hillegom komen wij al jaren via normale boeking en vakantieveiling. Een super goed restaurant waar wij graag komen of misschien kwamen.


De laatste keer is kort geleden en zagen dat er wat aangepast was en er regels gekomen zijn voor het onmbeperkt eten. Aangepast is nu dat er wel meer salades zijn maar geen fruit. Een wens die in vervulling gaat. Voor 23:bestel morgen in huis.


Gratis bezorgd vanaf €2- of af te halen in één van onze winkels. Specialistisch advies nodig? Lees recensies en reserveer direct! Als je BBQ feestje is afgelopen komen we alles weer ophalen.


Je hoeft de BBQ niet schoon te maken, sterker nog, je hoeft helemaal niets schoon te maken dat doen wij voor je. Dat is echt wat je noemt BBQgemak. Vind op Hapjes aan Huis de cateraar uit uw buurt en bestel direct online!


Tevens kan er op elk moment van de dag gespeeld worden, zelfs ‘s nachts. De ambachtelijke bierbrouwerij is gelegen in het prachtige Bollenstreek gebied in Zuid-Holland. En niets is minder waar in dit typische Amerikaans restaurant waar de hamburger, Ceasar salad en smokey bbq wrap hoogtij vieren.


Een heel gezellige avond geha goed verzorgd. Ons uitgebreide assortiment varieert van kip en kalkoen tot delicaat gevogelte, van zomerse BBQ -spiezen tot feestelijke gourmetschotels en van malse hertenbiefstuk tot complete kant-en-klaar maaltijden. De Poelier kiest voor de Gildehoen, een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. Catering Aelsmeer heeft een passie voor eten en verzorgt de catering voor al uw evenementen en feesten met veel enthousiasme. Voor de lekkerste catering bent u bij ons dus aan het goede adres!


Achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren voor alle producten. Bloemrijk, Karakteristiek en Aangenaam. Aanmelden via onderstaande formulier De kosten voor niet leden bedraagt €150. Met passie voor eten en enthousiasme verzorgt Catering Aelsmeer een volledige barbecue op maat. Op internetgids Directnodig.


Wij kiezen zelf het beste vlees bij de leverancier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.