maandag 19 juni 2017

De rijtuigenloods amersfoort

De rijtuigenloods amersfoort

Organiseer jouw evenement. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Je kunt er terecht met groepen tot 2. De Rijtuigenloods is daarmee een perfecte locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest.


Na het helemaal uitrijden van de laan arriveer je bij het Station Noordzijde en Q-Park. Dat biedt volop zakelijke mogelijkheden. Deze industriële locatie is geschikt voor groepen tot 2. Het was de grootste werkplaats op het terrein.


Met de auto is deze evenementenlocatie uitstekend bereikbaar via uitvalswegen Aen A1. Kasteelfeesten biedt jou niet alleen een unieke, ruime locatie. De locatie is voorzien van vaste techniek in zowel de plenaire zaal als in de subzalen.


U vindt station Amersfoort Centraal op slechts 2meter. Ook per auto is de locatie goed bereikbaar, door de nabijheid van snelwegen Aen A28. De locatie beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.


Goed bereikbaar met de trein en auto. Amersfoort , centraal in Nederlan is vanuit alle delen van het land goed te bereiken. Station Amersfoort Centraal ligt op slechts 2meter van de locatie.


Per auto komt u makkelijk bij de locatie via de snelweg Aen Aen kunt u bij de locatie gratis parkeren. Ook is de locatie maar 5meter verwijdert van Amersfoort Centraal Station dus u staat binnen een paar minuten voor de deur van de Rijtuigenloods. Dan is bereikbaarheid een voorwaarde. Neem vrijblijvend contact op!


De Wagenloods werd vroeger gebruikt voor de “kleine herstellingen”. Dank zij de inzet van Siesta (Stichting Industrieel Erfgoed in de Stad Amersfoort ) is de loods behouden. Alles in huis voor een geslaagd feest! Het cateringbedrijf zit aan de Piet Mondriaanplein in AMERSFOORT. Begin vorige eeuw is de Rijtuigenloods in Amersfoort gebouwd.


De rijtuigenloods amersfoort

Deze loods is gebouwd op het terrein van de wagenwerkplaats, een locatie waar treinen gebouwd en onderhouden werden. Tevens bood het terrein huisvesting voor de arbeiders en hun gezinnen. De functie van de Rijtuigenloods was het onderhouden van treinstellen. Bake Out is mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en SDF. Het Festival Duurzame Mobiliteit vindt opnieuw plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.


Een centrale plek in het lan maar ook een mooi voorbeeld van een geslaagde transitie. Honderd jaar geleden werd deze loods gebruikt voor het onderhoud van treinen. In Amersfoort vond op dat moment de bouw plaats van ‘ De Wagenwerkplaats’, een groot terrein direct aan het spoor waar rijtuigen gebouwd en onderhouden zouden worden. Nederland waar je originele ideeën, praktische informatie, de laatste trends en de leukste leveranciers op een eenvoudige manier kunt vinden. Welkom op onze LinkedIn Pagina.


De rijtuigenloods amersfoort

De locatie ligt in het midden van het land en is perfect bereikbaar vanuit alle delen van het land. Daarnaast biedt de locatie gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.