dinsdag 11 april 2017

Vliegen plakstrip

Vergelijk alle vluchten van ruim 5airlines en boek binnen min. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Boek de Goedkoopste Vliegtickets op Vliegwinkel. Plak deze vrolijke zonnebloemstickers op je raam en wacht tot de vliegen er op gaan zitten.


Dankzij het lokmiddel worden ze aangetrokken tot deze sticker, en de lijmlaag zorgt dat ze blijven plakken. Een enkele vliegen kunnen we nog verdragen maar wanneer vliegen in groten getale aanwezig zijn veroorzaken ze overlast. Ten eerste ontstaat er onrust onder dieren maar ook onder mensen. Het continue wegslaan van de vliegen veroorzaakt onrust. Beste Paul, ook ik heb een (ziek) konijntje in huis (kan zich ook niet meer schoonhouden).


Wat is de beste manier om deze vliegen te bestrijden? Heb nu een plakstrip hangen waar meteen al een vlieg op zit, effectief dus, maar vind het een wrede methode die ik eigenlijk helemaal niet wil. Eerlijk gezegd geen, ze zijn alleen maar vervelend en verspreiden allerlei ziektes.


Doordat vliegen en larven zich voeden met dode dieren en bedorven voedsel verspreiden ze allerlei bacteriën. Daarom is het verstandig om vliegen te bestrijden om onze leefomgeving zo gezond mogelijk te houden. Verschillende soorten middelen tegen vliegen.


De insecten vliegen er met plezier in. Door het ontwerp van de raamval hoeft u niet tegen een kleefstrip met dode vliegen aan te kijken. Als de val vol zit kunt u deze eenvoudig en zonder aanraking van dode vliegen in de prullenbak gooien.


Vliegen plakstrip

Hoeft alleen maar op het raam aangebracht te worden. Vliegensticker strips, klaar voor gebruik. De HG X vliegenvanger is een uiterst effectieve manier om vliegen te vangen. De geurloze kleefband bevat geen giftige stoffen, is daardoor veilig in gebruik en gaat lang mee zonder dat er verder naar omgekeken hoeft te worden. Heb je last van houtworm, dan moet je zonder twijfel snel deze houtworm bestrijden.


Voor het bestrijden van houtwormen kies je voor de spray van HGX of de vloeistof van Perfacs. Ook voor de bestrijding van andere ongedierte zit je bij GAMMA goed. Denk hierbij aan de bestrijding van vliegen , wespen, slakken en muizen. De strip is voorzien van een kleefstof, vermengd met een lokmiddel. Hierdoor kunnen ze niet meer wegvliegen en zullen ze uiteindelijk sterven.


Een plakstrip zorgt er voor dat vliegen aan de strip blijven kleven. Een prima oplossing die goed werkt. Eén nadeel, een plakstrip met vliegen ziet er niet altijd even smakelijk uit. De aantrekkende geur van de insectenval lokt vliegen , muggen en fruitvliegjes op efficiënte wijze naar de kleefstrip.


De vliegenstrip bestrijdt hardnekkige vliegende insecten. Zodra zij in de val vliegen , blijven ze aan de plak hangen en gaan ze dood. Inhoud: vallen Gebruiksaanwijzing. Haal het beschermpapier van de achterkant van de val, zodat de plakstrip zichtbaar wordt. Plaats de val zoals weergegeven in de onderste linker of rechterhoek van het raam.


Druk de val goed tegen het raam aan. U bent dus binnen de kortste keren van uw vliegenplaag af. Hang de vliegenvanger plakstrip op en trek voorzichtig aan het koord aan de onderzijde. De verschillende soorten vliegenvallen kunnen we onderverdelen in plakstrips en vliegenvallen met lokstof. De kleefstrip zal vrijkomen en de vliegenvanger is klaar voor gebruik.


Zodra een vlieg op de plakstrip komt zit hij vast en gaat hij snel dood. Schijnbaar zien vliegen dan een vertekend beeld en durven ze er niet langs te vliegen. De plakstrips zijn meestal in verschillende lengtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.