dinsdag 11 april 2017

L elementen antraciet

Keerwanden uit voorraad geleverd. Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Welkom bij de Element ICT winkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kamers vrij in Element Times Square West.


L - ELEMENTEN HOEK 40CM ANTRACIET. Door dit hoekelement kunt u uw ontwerp tot in de puntjes uitwerken. Stevige en veilige hoeken, dat geeft een vertrouwd gevoel.


De afmetingen zijn 30cm x 30cm x 40cm en ze wegen 59kg per stuk. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bijvoorbeeld om de oever van de sloot mooi recht af te werken. Ze zijn leverbaar in grijs en zwart in verschillende hoogtes tot wel 100cm. L - elementen vormen een prima keerwand.


L elementen antraciet

Door de voet van of 50cm houden ze praktisch alles tegen en zijn bestand tegen hoge gronddruk. L - Elementen ook wel keerwanden genoem zijn leverbaar in verschillende hoogtes en verkrijgbaar in het grijs en zwart. Ook de hoekelementen zijn leverbaar in zwart en grijs. Uitermate geschikt voor het opvangen van hoogte verschillen, het maken van afscheidingen of bloembakken.


De L elementen zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Zo kunnen ze worden gebruikt om verhoogde borders op hun plaats te houden zodat ze als grondkering dienen. U kunt ze gebruiken als stoel of tafeltje, maar tevens zijn deze elementen goed te gebruiken als zandbakrand. Het opvangen van hoogteverschillen is voor deze elementen ook geen enkel probleem!


L elementen antraciet

Hoeken worden gemaakt met speciale hoekelementen. Op deze manier zorgen alle elementen voor een aaneensluitend geheel. De elementen zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs.


Op verzoek zijn er veel aanpassingen mogelijk, naast dat alle betonnen keerwanden op lengte en hoogte pas gemaakt kunnen worden. De wanden in de kleur antraciet , is ook mogelijk. Kan uw tuin een mooie make-over gebruiken? Denk dan eens aan leuke accenten in de tuin in antraciet.


Plantenbakken, een verhoogd terras, niveauverschillen? Het heeft een neutrale strakke uitstraling en past eigenlijk bij elk ontwerp voor uw tuin. U- elementen zijn voor vele doeleinden inzetbaar. Ze kunnen prima dienst doen als zandbakran Zeker in combinatie met het hoekelement. Op de kant geplaatst kun je er een tafeltje van maken.


Twee naast elkaar met de open zijde omlaag zijn een prima voet voor de regenton of een plantenbak. L - Elementen zijn elementen die u eenvoudig kunt gebruiken om grote niveauverschillen te overbruggen. Zo kunt u de elementen bijvoorbeeld gebruiken om een slootkant mee te creëren of om het hoogteverschil met uw buren op te lossen. Naast de l - elementen zijn er ook omstandigheden denkbaar waarbij een haakse hoek vereist is. Daarnaast ook prachitg te gebruiken als bloembak of traptrede.


Diverse maten beschikbaar bij Onlinebestrating. Altijd binnen werkdagen na bestelling thuis geleverd. Wilt u uw tuin compleet maken? Wij hebben tevens L -hoekelementen, die volledig aansluiten op uw constructie.


Ook worden deze elementen gebruikt voor het maken van een. L -element 500x4en voet 300mm (breedte x hoogte en voet) in de kleur antraciet. De diepte verschilt van 30cm tot 50cm.


L elementen antraciet

Met l - elementen kunt u uw tuin zelf eenvoudig verfraaien en een eigen karakter geven. Bestel uw Excluton betonelementen snel en voordelig op NuBuiten. Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen! Praktisch onverwoestbare grondkerende betonelementen. Ideaal voor het realiseren van een verhoogd terras of een verhoogde border.


Informatie over cookies Onze website, onlinebestrating. Zo zijn er bijvoorbeeld u- elementen die u uiitstekend als leuke bijzettafel kan gebruiken. Sierbestrating Totaalmarkt biedt een uitgebreid assortiment aan betonelementen. Maar deze beton elementen zijn ook leuk om te gebruiken om potplanten op te zetten.


Tevens vindt u in deze catagorie ook zwembadranden om uw zwembad net dat beetje extra te geven. U heeft bij onze wanden keuze uit drie verschillende afmetingen: 40x4 40xen 50x100. Kies de afmeting die bij uw wensen past en geniet van het mooiste resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.