dinsdag 18 april 2017

Sauna zwembad

Sauna zwembad

Bekijk Hier Ons Grote Assortiment. Van Saunageuren tot Ovens. De Goedkoopste Aanbiedingen. Entdecke die riesige Auswahl an günstigen Artikeln! Heute kaufen und Rückgabefrist von Tagen sichern.


Sauna zwembad

Met meer dan jaar ervaring in deze bedrijfstak, mag dat gerust als betrouwbaar gezien worden. Wij leveren vanuit eigen magazijnen, en uit voorraad en binnen uur! Welkom op zwembaden - sauna. Wij verkopen alles op het gebied van zwembaden , spa’s onderdelen en toebehoren.


Wij hebben een ruim assortiment en voorraad. Tevens zijn wij officieel Bestway en Gre dealer. Na inspanning komt ontspaning.


Even tot rust komen en een moment voor uzelf nemen is net zo belangrijk als de inspanningen die u verricht. Het is fijn om u dagelijkse stress even af te schudden en uw hoofd leeg te maken of de spieren te laten ontspannen na het sporten. In onze sfeervolle Spa is dit allemaal mogelijk. Spa is een luxe sauna -complex gelegen in Stolwijk ( Zuid-Holland), die u in zijn geheel kunt huren.


In het zwembad is badkleding verplicht. Het zwembad is dagelijks geopend van 07. Bij het zwembad zijn badslippers verplicht. Onze sauna is te huur vanaf personen vanaf uur.


De sauna bestaat uit ruimte, verdeeld in verschillende etages. U boekt dus niet kamer of sauna ruimte, maar het gehele complex met alle luxe faciliteiten. Privé Wellness Bellavita te Zoetermeer is zeven dagen per week geopend. U kunt bij ons kiezen uit meerdere arrangementen en in alles rust genieten van de sauna , stoomba jacuzzi, zwembad en het buitenterras.


Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Kijk Hier Voor Het Assortiment! We hebben heerlijke zwembaden , zowel binnen als buiten hebben we grote zwembaden. Dat is dus dubbel en dwars genieten.


Ons zwembad heeft het grootste golfslagbad van alle hotels in Europa. Om de minuten trekken de golven door het zwembad , waardoor je het gevoel hebt in de Noordzee te zwemmen. Vitara privé sauna in Waarde (Zeeland) is ongedwongen relaxen voor twee! Samen met je partner, een vriend of vriendin intens genieten van de rust en gegarandeerde privacy van onze privésauna.


Reserveer nu een dagdeel of overnachting en proef de luxe van een eigen sauna met zwembad en. In de bio sauna ontspant geest en lichaam op 70°C. Licht geeft namelijk energie en innerlijke rust.


Sauna zwembad

Elke kleur heeft een aparte werking op de gesteldheid van de mens. Rood: Activeert en brengt het hart en de bloedsomloop in evenwicht. Heeft ook een gunstig effect op de werking van spieren en organen. Prive zwembad , whirlpool en sauna.


U komt helemaal tot rust in het prive zwembad , de whirlpool en de sauna. U kunt op een natuurlijke wijze afkoelen in onze ruime tuin. Tijdens zomerse dagen is is het heerlijk vertoeven op een van de ligbedjes. Wellness Centrum de Gastelse Hoeve staat voor Kwaliteit en Gastvrijheid en heet u van harte welkom. Dompel jezelf onder in een wereld van rust, luxe en pure ontspanning.


Sauna zwembad

Een wereld speciaal voor jou, zij ligt aan je voeten! Geen overvolle sauna ’s, polsbandjes of drukke omkleedruimtes. Geen keurende ogen als je het zwembad instapt of te hard pratende medegasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.