woensdag 19 april 2017

Glijbaan platformhoogte 2 m

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Vergelijk verhuurbedrijven.


Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Met deze RVS aanbouw glijbaan kan de speeltoren uitgebreid worden tot een echte avonturen speelplaats. Deze RVS glijbaan is geschikt voor opbouw. Ook verkrijgbaar in de volgende platformhoogtes: tot 100cm. De speeltoren van hy-land is uitgerust met een dak, glijbaan en aanbouwschommel.


Extra info, Platformhoogte 1cm. De ladder is voorzien van poedercoating en een. De glijbaan met golf is geschikt voor speelhuizen met een platformhoogte van. Vind uw kunststof glijbaan goed en goedkoop op kinderspeeltoestel.


Een Jungle Gym speeltoren of speelhuisje is pas echt compleet met een echte Jungle Gym glijbaan. De kleine glijbaan past aan een toren met een platformhoogte van 1cm. De grote glijbaan past aan een speeltoren met een platformhoogte van 1cm.


SwingKing glijbaan 2m rood voor een platformhoogte van cm. Met deze rode aanbouw glijbaan kun je de speeltoren of speelhuis uitbreiden en tot een echte avonturenspeelplaats uitbouwen. De kunststof glijbaan (met TÜV-certificaat) heeft een uitstulping, waarmee de glijbaan makkelijk aan het platform gemonteerd kan worden, door middel van spaanplaatschroeven 6. Losse glijbaan Rex voor platformhoogte 1cm. Glijbaan voor speelhuis met een lengte van 2cm.


Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Kies uit producten vanaf € 390. Swingking glijbaan - m - groen.


Een Wickey speeltoestel transformeert uw tuin in een avontuurlijke speeltuin voor kleine ontdekkers. Speeltoestel met platformhoogte 1cm. Geproduceerd in hoogwaardig glasvezel versterkt polyester en met TUV kwaliteitskeuring.


Glijbaan platformhoogte 2 m

Perfect geschikt voor aanbouw aan zwembaden, speelhuisjes, boomhutten, etc…. Vind uw glijbaan goed en goedkoop op kinderspeeltoestel. Een leuke mogelijkheid is het aansluiten van de tuinslang om de glijbaan om te toveren in een waterglijbaan! Net zo populair is een gezellig speelhuisje met een platformhoogte van 1cm.


Boven in het ruime speelhuisje vertellen de kinderen fascinerende verhalen en laden zich na elk avontuur weer op. Daarna gaan ze weer heldhaftig verder: dankzij de glijbaan zijn ze razendsnel weer beneden. Door speciale productieprocessen worden de glij-eigenschappen geoptimaliseerd.


Glijbaan platformhoogte 2 m

Kleur van de glijbaan : groen. De mega glijbaan Tobogan is maar liefst 2. Hij is gemakkelijk te (de)monteren. Gemaakt van hoogwaardig, stevig kunststof. Uitgevoerd in blauw met groen en oranje. Wordt geleverd in bruine doos met fullcolour poster.


Inclusief: grondpinnen, glijbaan 2. M, veiligheidstrap, dakleer, bevestigingsmaterialen en handleiding. Dit speelhuis wordt geleverd in voorgemonteerde wanden. Let op: De plateauhoogte is 1cm. U moet zelf dus een stukje van de poten afzagen.


Vaste lage prijs Tuininrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.