woensdag 25 januari 2017

Asfalt oprit renoveren

De bovenste laag van de asfalt bestrating ziet het meeste af. Daardoor wordt deze laag door de jaren heen poreuzer. Om je oprit uit asfalt te renoveren kan je de asfaltlaag laten verwijderen en een nieuwe laten leggen. Je kan er ook voor kiezen om één nieuwe asfaltlaag te laten leggen, waardoor je een nieuwe toplaag creëert.


De meest voorkomende toepassing van asfalt bij particulieren is het laten aanleggen van een oprit in asfalt. Asfalt is een taai bitumineus product dat bestaat uit bitumen, grin zand en andere toeslagstoffen. We kennen het voornamelijk als verharding van de openbare weg maar ook privé parkings en opritten kunnen geasfalteerd worden. Waarom een oprit in asfalt ? Aan een geasfalteerde oprit zijn zowel voor- als nadelen verbonden. Gaatjes, kleine scheurtjes, loskomende steentjes?


Voorkom erger en verleng de levensduur van uw asfalt. De aanleg van uw parking of oprit in asfalt. Een oprit van asfalt is niet voor iedereen even aantrekkelijk. Bij asfaltwerken Corvers Beringen (Limburg) leggen we asfalt op een vakkundige manier aan, aan de juiste prijs.


Het asfalt wordt eerst correct bereid via een mengsel van grind of steenslag, zand en een vulstof. Dat mengsel wordt met bitumen aan elkaar gekleefd. Renoveren en aanbrengen van een beschermlaag voor uw bestaande oprit met een SLEM laag. Een vloeibaar product dat uw oprit vernieuwd in enkele uren tijd.


Dit product zorgt voor een versteviging en hernieuwd uw oprit ,voorkomt loskomend steenslag en bedekt kleine scheuren in uw asfalt. Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2.


Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan – iets wat veel mensen niet weten. Ben je gebrand op het ideale ontwerp? Dan kan je overwegen om een tuinarchitect onder de arm te nemen. Een gebruiksklare koude asfalt voor het onmiddellijk herstellen en opvullen van putten en gaten in geasfalteerde paden, wegen, opritten, parkeerplaatsen, … De koude asfalt is eenvoudig te verwerken. Breng Repar’ Asphalt ruim aan in de oneffenhei druk aan en klaar!


Om uw asfalt te renoveren of herstellen moet u bij Corvers Asfalt Beringen (Limburg) zijn. Vernieuw je asfalt met de asfaltvernieuwer van Almex. De asfaltvernieuwer is een gebruiksklaar mengsel die je asfalt inrit of oprit verstevigt en vernieuwt, zodat het behandelde oppervlak weer egaal en waterdicht wordt. JUISTE WEG naar TOPKWALITEIT. Daarnaast voeren we alle herstellingswerken uit met asfalt , alsook het vernieuwen van uw bestaande asfalt met slem (Almex).


Bij ons kan u steeds rekenen op een snelle en correcte service in de regio van Oost- en West-Vlaanderen. Had u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? We zijn steeds bereikbaar! Asfalt leggen, een oprit uit asfalt renoveren of kleine herstellingen uitvoeren met koudasfalt?


Lees hier alles over asfaltwerken en ontdek de prijzen. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. De prijzen van asfalt en beton verschillen vaak meer dan , en dat is niet het enige grote voordeel. Bij het juiste onderhoud gaat asfalt namelijk net zo lang mee.


Daarmee is asfalt niet alleen net zo goed als beton, maar ook nog eens een stuk goedkoper en kan na oplevering direct gebruikt worden. Info over de plaatsing en prijzen vind je hier. Voor het renoveren van verouderde asfalt gebruik ‘Refresh Asfalt ’ ! Geschikt voor wegenis, opritten, parkeerplaatsen en andere oppervlakken in asfalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.