woensdag 21 december 2016

Wellness zwembad

Wellness zwembad

Sauna Sauna Informationen. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Alle subtropische zwembaden in Nederlan België en Duitsland met wellness -arrangement of met wellness en spa faciliteiten, zoals: sauna, whirlpool, kruidenbaden en stoombaden. Zwembad De Berkenhorst is een waar zwemparadijs en een heerlijke plek om te zwemmen en te ontspannen.


Tijdens uw vakantie op de Veluwe bent u van. Onze Wellness beschikt over een stoomcabine, infrarood sauna en een finse sauna. Daarnaast heeft de Wellness een heerlijke relaxruimte waar u na een lange dag tot rust komt. Het zwembad geeft het ultieme vakantie gevoel voor jong en oud.


Luxe prive sauna met vele faciliteiten zoals een zwembad , sauna en bubbelbad. Kom genieten en boek een paar uur of ga voor een overnachting in onze BB. Zwembad met whirlpool In het verwarmde zwembad van bij meter, kunt u heerlijk ontspannen maar ook actief bezig zijn. Lekker baantjes zwemmen of meedoen met een actieve les, alles is mogelijk.


De warmte is ontspannend voor de spieren wat kans op spierpijn vermindert. Neem een verfrissende duik bij warm weer of kom er heerlijk luieren op één van de ligstoelen of loungebanken terwijl de kinderen zich uitleven. U bent dan de enige die toegang heeft tot al de wellness faciliteiten en kunt op deze manier geheel privé ontspannen. De wellness is uitgerust met een luxe en moderne privé sauna, jacuzzi en groot privé zwembad welke garant staan voor ultieme rust en maximaal genot. Onze Relax Centers staan hoog aangeschreven op het gebied van hygiëne.


Wellness zwembad

Ons Wellness Center gelegen op de 20e etage van het hotel, is dé plek waar u rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten. Naast een verwarmd zwembad beschikt onze wellness over een infrarood sauna, Finse sauna, stoomcabine en een moderne fitness.


Onze wellness is alleen toegankelijk voor volwassenen en is ongekleed. In onze wellness kunt u de hele dag gebruik maken van onze water- en thee service. Wij serveren ook salades en smoothies. Naast onze uitgebreide wellness beschikt het hotel op de veluwe over een overdekt zwembad (12m x 5m) en een professionele fitnessruimte.


Met een groot zitgedeelte ben je volledig relax in je eigen zwembad. Met ons Wellness zwembad willen we het gevoel van de privé- wellness verplaatsen naar jouw thuis. Onze adviseurs vertellen je graag wat allemaal mogelijk is om dit te realiseren.


Wie houdt nu niet van genieten in een warm Wellness zwembad ? Gasten die niet in het hotel verblijven kunnen entree voor het zwembad en de sauna kopen voor €1p. Sport zwemmen of kinderba de talrijke zwembaden in het land bieden ontspanning voor het hele gezin. Het merendeel van de overdekte zwembaden is trouwens het hele jaar door geopend.


Wellness zwembad

Naast zwembaden beschikt Luxemburg over tal van wellness centra met sauna, hammam en een diversiteit aan lichaamsverzorging. U kunt bij ons kiezen uit meerdere arrangementen en in alles rust genieten van de sauna, stoomba jacuzzi, zwembad en het buitenterras. Privé Wellness Bellavita te Zoetermeer is zeven dagen per week geopend.


In ons verwarmde zwembad kan je heerlijk in eigen tempo baantjes trekken. De ruime openingstijden zijn hier ideaal voor. Combineer het saunabezoek met bijvoorbeeld een massage of lekker afkoelen in ons zwembad. Weer of geen weer, in ons overdekte zwembad is er het hele jaar door waterplezier!


Eindeloos van de glijbaan, tot je niet meer kan! Hoe vaak ga jij glijden op onze waterglijbaan? Voor de echte wellness liefhebbers hebben wij een Turks stoombad! Ontspannen op Oosterse wijze in heerlijke geuren en.


Voor de allerkleinsten is er een gezellig baby- en peuterbad. Daarnaast is er een sauna, turks stoombad en een heuse whirpool om heerlijk te ontsnappen en ontspannen. EuroParcs Resort De Kempen. Geniet van de faciliteiten in WellCome Wellness Terschelling, de weldadige warmte en de sfeer van luxe en klasse. Entree voor een dagdeel (maximaal uren) is €10.


Het verwarmde zwembad is uitgerust met aparte kleedruimtes. Er zijn kluisjes zodat u waardevolle spullen veilig op kunt bergen. Handdoeken verstrekken we bij de receptie.


Vanuit het zwembad heeft u toegang tot het wellness. Ivy Boutique Wellness is zojuist geopend en een onderdeel van Valk hotel De Gouden Leeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.