woensdag 21 december 2016

Gaas zwart gecoat

Alle soorten EHBO-producten. Vind EHBO-producten online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Gaas zwart gecoat

Een voordeel van zwart gepoedergecoat gaas is, dat het een veel betere doorkijk heeft. Vanaf een paar meter afstand is het alsof er helemaal geen gaas in de volière zit. Het gaas is UV- en weerbestendig. Zwart en Groen gecoate gaasmatten.


Deze hebben een maaswijdte van 19x19x2. De afmeting van de matten zijn: 1x 2cm. Gelast, achteraf verzinkt gaas voorzien van een UV bestendige zwarte epoxylaag. Dit gaas biedt u een veel betere inkijk in uw volière, u kunt de dieren veel beter zien. Gaasafrastering type RBZ-C verzinkt en gecoat in uw RAL kleur.


De volière is leverbaar in zwart en groen aluminium. De beschikbare opties zijn de kleur aluminium, materiaal gaasmatten, voederplateau en de dakbedekking. Door het gebruik van zwart gaas is de doorkijk tegenover de gekleurde achtergrond veel beter dan bij blank gegalvaniseerd gaas. Met een draaddikte die hetzelfde is als bij het blanke gaas is dit kwalitatief een perfect alternatief voor (groen of zwart )geplastificeerd gaas. Naast deze verschillende soorten gaas verkopen wij ook toebehoren etc.


Op zoek naar gaas Bekijk en vergelijk het ruime assortiment van o. Grijs gegalvaniseerd gaas. Ook wij bezorgen op locatie. Met stevig ijzerdraad of staaldraad en gaas kun je een goed hekwerk bouwen. Bij Welkoop is gaas , prikkeldraad en ijzerdraad van verschillende lengtes en diameters te vinden. Met dit ijzerwerk en wat tuinpalen, is het een fluitje van een cent om een stevige omheining neer te zetten.


Gaas zwart gecoat

Fijn gaas voor een dierenverblijf. Wil je een dierenverblijf maken, zoals een ren voor kippen of konijnen, dan gebruik je bij voorkeur fijn gaas. De mazen van dit gaas zijn klein waardoor er geen kans op ontsnappen is. Geplastificeerd gaas brengt het risico met zich mee dat knaagdieren aan het plastic gaan knagen. Voor hen is metaal gaas beter.


Nergens anders meer tuingaas op voorraad. Wij hebben naast rondhout gefreesde palen en vierkante tuinpalen een groeiend assortiment tuingaas of tuindraad zoals men in België zegt. Wilt u een omheining maken van antraciet zwart of groen gaas , of zelf een konijnenren of kippenhok maken van gaas.


Stuntverkoop volle zeecontainers ! Bij de wat grotere parkieten en Papegaaien kan men gerust wat stevigere gaas gebruiken. Prachtige zwarte gaaspanelen kunnen een lange schutting opbreken in meerdere stukken en zien er op die manier sierlijk uit. Doordat ze zwart gecoat zijn blijven ze lang goed en mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.