vrijdag 23 december 2016

Weber houtsnippers

Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Dit accessoire wordt rechtstreeks op het rooster van de gas- of houtskoolbarbecue geplaatst.


De houtsnippers , die vooraf een uur in water zijn geweekt, worden vervolgens toegevoegd. Laat de houtsnippers voor gebruik even in het water weken, zodat je er daarna meteen mee aan de slag kan. Begin aan een nieuw hoofdstuk in uw barbecue-avontuur door tijdens het barbecueën een rooksmaak toe te voegen aan uw karbonades, varkenshaas of kip.

Whiskey houtsnippers zijn gemaakt van whiskyvaten en geven een diepe, zoete smaak die perfect past bij uw gerechten met varkensvlees en gevogelte. Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Over smaak valt niet te twisten.


Correctie, die vindt iedereen lekker. Oké, niet de houtsnippers zelf dan, die vallen wat zwaar op de maag. Opzoek naar het perfecte rookhout?


Om het vlees op je barbecue een heerlijke rooksmaak te geven? Merken die we verkopen zijn barbecook, Cobb, Point-Virgule en Weber.

Maak uw gerecht nog lekkerder met het aroma van rookhout. Bij Praxis kun je verschillende soorten houtsnippers kopen. Houtsnippers kopen bij Praxis Hout voegt smaak toe aan je vlees van de barbecue.


De smaak wordt verkregen door de rook van het hout. Veel rook geeft veel smaak en weinig rook is wat subtieler. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel.


Mesquite houtsnippers geven lichtere smaak af dan Hickory. Maak je gerecht nog lekkerder met het aroma van rookhout. Hickory houtsnippers geven een spek-rooksmaak af die zeer geschikt is voor ham, varkensvlees, spareribs, wil vis en gevogelte. Deze speciale mix van houtsnippers geven je varkens vlees een net iets intensere smaak. Op een houtskool barbecue kun je de houtsnippers en rookaccessoires direct op de kooltjes leggen.


In ons assortiment vind je veel verschillende soorten houtsnippers , waaronder ook houtsnippers van fruitbomen. Denk hierbij aan rookhout van appelbomen of rookhout met citroen. Deze houtsnippers zijn een mix van loofbomen- en fruitbomenhout. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum.


Weber is niet alleen gespecialiseerd in barbecues maar heeft ook voor iedere handeling de juiste accessoire.

De accessoires van Weber verhogen het comfort én de veiligheid tijdens het barbecueën. Iedereen die zijn stukje vlees, groente of vleesvervanger (of wat er ook maar op de BBQ gesmeten wordt) een stukje extra smaak mee wil geven: let even op. Hiermee maak je je gerechten nog lekkerder door een aroma van rookhout toe te voegen.


O-ver-heer-lijk bij gevogelte, vlees en vis. Geschikt voor alle houtskoolbarbecues en rookovens. Tip: week de houtsnippers een paar uur op voorhand in water voor extra veel smaak en rook.


Deze geurende houtsnippers van Point-Virgule zijn gemaakt van de eiken vaten waarin de Jack Daniel’s Whiskey gerijpt is. Deze vaten worden nadien versnipperd en dienen als smaakmaker voor op de barbecue. Heel eenvoudig te gebruiken: een handvol snippers op de houtskolen strooien en de heerlijke whisky aroma’s dringen door tot diep in je vlees. De laag houtsnippers zorgt ervoor dat de bodem eronder vochtig blijft.


Het zorgt voor een toename in biologische activiteit en verbeterd het organische stofgehalte. Ook remt het de ontkieming van onkruid. Bestel Barbecue, BarbecueKoken, tafelen en barbecueën online op plus. Laat je boodschappen thuis bezorgen of haal het op bij jouw PLUS.


Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Weber houtsnippers pork wood chips blend 7gram kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.