donderdag 22 december 2016

Tuinhuis kleine tuin

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!


Tuinhuis kleine tuin

Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte. De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Met een goede tuinopslag, hoef je echt niet tegen de barbecue of de grasmaaier aan te kijken wanneer je deze niet gebruikt.


Je zet het gewoon netjes, droog en beschermd weg. Voor elektrisch tuingereedschap, tuinmeubels en fietsen kun je een gezellige blokhut in de tuin zetten. Bent u op zoek naar een tuinhuis met royale overkapping van hout?


Dit Outdoor Life Products tuinhuis met overkapping heeft royale afmetingen wat ervoor zorgt dat u optimaal kunt genieten van uw tuin en toch heerlijk beschut kunt zitten en uw spullen veilig op. Voor iedereen die in zijn of haar tuin een tuinhuis of blokhut met een natuurlijke uitstraling wil hebben we houten tuinhuizen en blokhutten. Een houten tuinhuis heeft daarnaast als groot voordeel dat het makkelijk te bewerken is.


Wil je dus zelf een tuinhuis bouwen of iets aanpassen, dan is dit snel gepiept bij een houten tuinhuis. Het bestellen van een tuinhuis is zeer eenvoudig in onze webshop. In de categorie kiest u uw soort gewenste tuinhuis en vanaf hier kunt u eenvoudig bestellen. Een tuinhuisje wordt, indien op voorraa binnen werkdagen geleverd met Brink Transport door heel Nederland.


Tuinhuis kleine tuin

Voor België en vlak over de grens in Duitsland geldt een kleine toeslag. De duurzame tuinhuizen van HORNBACH zijn geschikt voor elke tuin. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat je het perfecte tuinhuis voor je tuin kan kiezen. Of het nou om een houten tuinhuis , kunstof tuinhuis of metalen tuinschuur gaat, voor elke tuin is er een gepaste oplossing! Je kan kiezen tussen twee soorten tuinhuizen: een grote blokhut of een wat kleiner tuinhuisje.


Er zijn blokhutten met overkapping en met een veranda. Bij een tuinhuis van hout, wordt een goede beits geadviseerd voor een langere levensduur. Deze metalen tuinhuizen zijn af te sluiten met een hangslot en kun je verzwaren en verankeren door middel van tegels in het tuinhuisje. Op die manier zorg je er ook direct voor dat er een vloer in je tuinhuis ligt.


Zo sla je twee vliegen in één klap! Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Tuinhuis met plat dak en overkapping.


Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Je tuin ligt er prachtig bij. Je hebt vorig jaar gras gezaaid dat nu een prachtig gazon is geworden, je rozenstruiken staan in volle bloei en je hebt prachtige kleurrijke borders aangelegd. Maar toch mist er nog één ding: een tuinhuis. U krijgt direct een bevestiging.


Tuinhuis kleine tuin

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Vooral omdat een houten tuinhuis , in tegenstelling tot een metalen tuinhuis , van natuurlijk materiaal gemaakt is. Door deze natuurlijke uitstraling komt zowel je tuin als je houten tuinhuis goed tot zijn recht. U wilt een mooi en duurzaam tuinhuis kopen? Bij Fonteyn hebben wij een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, portemonnee en tuin ! Breng een bezoek aan ons ruim opgezette blokhutten dorp.


Zo krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden. Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken? Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin , zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, strak modern of klassiek aangeleg Horta heeft voor elke tuin een gepast tuinhuis.


Een tuinhuis voorziet je meteen van heel wat bijkomende opbergruimte, voor je tuinmeubels, grasmaaier, tuingereedschap, enz. Heb je een kleine tuin en daarom het tuinhuisje al lang geleden van je wensenlijst geschrapt? In plaats van een tuinhuis van 4bij 300cm, kun je ook gaan voor een tuinhuisje van 1bij 250cm.


En alle maten daar tussenin. De hoge pergola maakt deze kleine tuin optisch groter. Het geheim van een goed tuinontwerp is onder meer gelegen in de juiste verhouding tussen verschillende hoogtes.


Verder is op ons advies het tuinhuis grijs geverfd in lijn met de bestrating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.