vrijdag 23 december 2016

Planten bak

Planten bak

Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies een Bloembak uit ons Vaste Assortiment of Laat een bak door ons op Maat maken! Bestel vertrouwd en voordelig online!


Planten bak

Kunststof plantenbak Ø40cm en 70cm hoog met geïntegreerde verlichting (wat spaarlamp, meegeleverd). Deze plantenbak is geschikt voor indoor en outdoor en is voorzien van een 5m lang snoer. Inzetbak voor gemakkelijk beplanten. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design.


Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Kies de sfeer die jij wil! Plantenpotten en plantenbakken voor buiten.


Betonnen plantenbakken worden vaak gekocht voor een moderne stijl in de tuin, maar je kan kiezen uit allerlei materialen en vormen. Een verticale plantenbak is momenteel heel trendy. Een plantenbak voor binnen en buiten. Breng sfeer in uw huis, tuin of balkon met mooie plantenbakken. In ons assortiment vindt u meer dan 2. Van een kleine bloempot tot een grote.


Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde! Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers. Let erop dat je niet te veel nieuwe planten in de plantenbak zet, ze gaan namelijk nog groeien! Dan ben je hier aan het juiste adres.


Planten bak

Maak je keuze en binnen uur heb je jouw plantenbak in huis (of op afspraak). Ga je voor nog meer gemak? Dan kun je ook gebruik maken van onze potservice. Zo weet u precies dat de plant in het juiste formaat plantenbak zit met de juiste potgron voeding en drainage.


Door ons modulaire systeem zijn er vrijwel alle vormen mogelijk, alle panelen zijn. Mooie plantenbakken vind je op VERGELIJK. Online de mooiste en goedkoopste plantenbakken vergelijken. Deze metalen plantenbak is een geweldige keuze voor doe-het-zelvers om hun tuinen, balkons of terrassen in te richten of te decoreren. De plantenbak is diep en breed genoeg om een grote hoeveelheid grond vast te houden en biedt voldoende ruimte voor planten , groenten, kruiden en bloemen.


De bak is gemaakt van robuust gegalvaniseerd staal en is. De grootste collectie plantenbakken hier! Ruime keus, Laagste prijs, jaar garantie, Gratis cadeaubon! Hiermee bent u ervan verzekerd dat de plant die u wilt in het juiste formaat plantenbak zit, inclusief de juiste potgron voeding en drainage.


Een mooie plant verdient natuurlijk een mooie plantenbak waarin hij maximaal tot zijn recht komt. Voor iedere kamerplant en tuinplant een bijpassende bloembak! Door de zwarte kleuren vallen de gekleurde bloemen extra op.


U kunt er ook voor kiezen zelf een plantenbak te maken. Hoe u dat doet en wat u nodig heeft kunt u zien op Gamma. Iedereen heeft z’n eigen voorkeur wat betreft materiaal voor de tuininrichting.


Waarom een plantenbak voor uw kunstplant? De kunstplanten van Easyplants beschikken over takjes en stammen. Deze stammen zijn gemaakt van echt hout. Een houten plantenbak moet je behandelen als een bloempot of een bloembak, zorg dus voor de juiste grond en voeding.


Mooie bloembakken van douglas hout gemaakt (een duurzame houtsoort en van goede kwaliteit) de bakken zijn. Bloembakken, douglas, lariks hout in elke maat plantenbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.