dinsdag 20 december 2016

Houten tuinbank intratuin

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Duurzame en sfeervolle teak tuinbanken. Urenlang (na)tafelen gegarandeerd! Vind houten tuinbank het nu op Kensaq.

Intratuin Alles voor huis. Kies voor een romantisch gietijzeren bankje of een stoere robuuste houten bank. Alleen beschikbaar in de winkel.


Een geruststellend idee als je heerlijk in je houten tuinmeubel van de zon en de tuin wilt genieten. Tuinmeubelen van hardhout. Teakhout is een duurzame houtsoort dat houtrot met verve kan.


Onze pallet tuinbank is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of een praatje te maken met familie en vrienden.

Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten bank een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer. Deze tuinbank is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout. Je vindt de klassieke houten tuinbank met zij- en rugleuningen in verschillende maten, van een enkele tot soms wel negen zitplekken. Geniet samen met je vrienden en familie in de buitenlucht op een tuinbank van KARWEI, heerlijk met een ijskoud drankje in de zomer of met een kleedje om je heen geslagen voor de vuurkorf in de winter.


Kies bijvoorbeeld uit een minimalistisch vormgegeven stalen tuinbank of een schattige houten tuinbank voor in je voortuin. Een houten tuinbank voor een natuurlijke uitstraling. Een eenvoudig tuinbankje van hout zou je met wat planken zelf kunnen maken. Maar waarom die moeite doen als wij voor jou enkele mooie uitvoeringen van de houten tuinbank klaar hebben staan? De houten tuinbank van GAMMA is van sterk en duurzaam hout gemaakt.


Houten tuinbanken voor de meest aantrekkelijke prijs. Zoekt u een mooie houten tuinbank ? Met een tuinbank van teak geeft u uw tuin nog meer karakter en creëert u meer zitplaatsen. We bieden uiteenlopende uitvoeringen. Alle tuinbanken van Fonteyn zijn uitvoerig getest en alleen de allerbeste tuinbanken komen bij Fonteyn in de showroom terecht.


Kies de perfecte tuinbank uit ons uitgebreide assoritment.

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Ruime keuze en scherpe prijzen. Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.


Je kunt er uiteraard romantisch op gaan zitten, maar door het bankje alleen al neer te zetten ontstaat er een gezellige sfeer in je tuin. Je wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk een tuinbank kopen. Praxis heeft namelijk bijna wekelijks (!) een aanbieding op tuinmeubelen en tuinbanken of speciale acties. Elke tuinbank aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de tuinbank aanbieding van deze week is. Van houten tuinbanken tot prachtige design tuinbanken gemaakt van gecoat metaal. Naast banken met een rugleuning hebben wij ook populaire picknickbanken, dit zijn rugloze tuinbanken.


Bekijk dan eens het assortiment van Kees Smit. Kijk dan naar het assortiment van Blokker online of kom langs bij een van de winkels bij jou in de buurt. Het assortiment is divers met houten tuinbanken en kunststof tuinbanken, maar natuurlijk ook de eerder genoemde picknicktafel en schommelbank. Zou je lekker in de voortuin willen zitten en heb je niet zoveel loopruimte? Het staat niet alleen heel leuk voor je huis, het is ook nog eens heel praktisch en gezellig, een tuinbank in je tuin die je koopt in de tuinbank outlet.


Daar is een parkbank heel geschikt voor. Die kan je bijvoorbeeld tegen je gevel plaatsen, of langs een paadje in de tuin. Zo staat hij niet in de weg en biedt je bank toch een fijne zitplaats.


Een goedkope tuinbank vind je hier! Een tuinbank zie je tegenwoordig niet alleen in de tuin staan, maar ook steeds vaker aan de voorkant van het huis. Ontdek op deze pagina alle houten tuinbankjes voor op uw terras of gezellig in de voortuin om nog even van het avondzonnetje te genieten. Geniet bovendien van onze thuisbezorging service in heel Vlaanderen en Nederland.


Wij leveren houten tuinbankjes binnen enkele werkdagen, bovendien onder veilige Thuiswinkel Servicebepalingen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.