dinsdag 20 december 2016

Elektronische muizenverjager

Wij hebben de beste oplossing die er te vinden is. De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Alle tuinartikelen shop je online.


Elektronische muizenverjager

De beste keuze tegen lage prijzen! Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen. Wij vroegen ons af of deze apparaten goed werken?


Zag een advertentie waarbij je het ook rustig kunt gaan gebruiken in een baby kamer. Wat doet een elektronische muizenverjager ? Een elektronische muizenverjager maakt simpel gezegd een verandering in het reeds bestaande elektromagnetische veld dat bij u thuis of in het bedrijf aanwezig is. Pulsmodulatie is hierbij erg belangrijk.


Let op: geen enkele muizenverjager , val, of muizengif geeft 1 garantie dat de muizen definitief weggaan en wegblijven. De insecten en muizenverjager 2is een verjager met een ultrasoon geluid die werkt tegen muizen, spitsmuizen en insecten. De verjager werkt zowel op batterijen als op het stopcontact.


Muizenverjager op batterijen. Deze insecten en muizenverjager is helemaal in te stellen. U kan er voor kiezen om het apparaat muizen te laten verjagen of insecten. Je kunt daarom kiezen voor een snelle, veilige en milieuvriendelijke muizenverdrijver die je in het stopcontact steekt.


Elektronische muizenverjager

Zo is er een ultrasone muizenverjager op basis van hoge geluiden, maar ook een ultrasone en elektromagnetische muizenverjager. Het bestrijden van die beesten is vaak lastig. Dit is echter verleden tijd met deze elektronische muizenverjager. De muizenverdrijver werkt met behulp van ultrasoon geluid. Dit geluid ligt buiten het gehoorbereik van de mens.


Deze beesten horen de ultrasone geluidsgolven erg goe en ze kunnen er zeer onrustig van worden en gestrest van raken. Ultrasoon geluid wordt soms ook door mensen gehoor en het kan hoofdpijn en duizeligheid veroorzaken. Lees meer in het artikel Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Al die elektronische rotzooi werkt niet, is allemaal verkooppraat. De geur van katten houdt de muizen echt niet tegen.


Toevallig dat hier net een topic over is, afgelopen paar dagen hoorden we telkens geluiden van zolder afkomen, en er lagen ook nog eens muizenkeutels in de schietkast (voor luchtbuks, zolder is een shooting range). Nadat ik muizen had horen knagen in mijn slaapkamer de muizenverjager besteld. Ik houd namelijk niet van het gebruik van vergif. Direct een aantal uren per geplaatst (het apparaat heeft een aantal irritante knipperlichten) en geen muis meer gehoord.


Bestel direct online voor de beste. Verjaag muizen uit uw huis of ruimte met onze gunstig geprijsde verjagers van topmerken zoals Victor, Pest-Stop en Weitech! Eén van de vervelendste plagen die u in huis kunt hebben, is een muizenplaag. Deze muizen verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria.


Wel adviseren wij dit apparaat niet te gebruiken als u bijv hamsters in huis heeft. Nu wilden we de ultrasone muizenverjager gaan kopen. Zo ja, wat is jouw ervaring hiermee?


Met de Nature ultrasone insecten- en muizenverjager verjaag je op een effectieve en diervriendelijke manier ongewenste dieren uit huis of tuin. Het ultrasone signaal heeft een bereik van 3vierkante meter (3graden). Plaats de verjager bij voorkeur in een hoek voor een zo breed mogelijk bereik van het ultrasone geluid.


Dit is een modern, ultrasoon apparaat dat werkt wanneer het wordt ingestoken in een stopcontact. De elektrische of elektronische muizenval is een doosconstructie, waarbij een muis die naar binnen wandelt binnen enkele seconden door middel van een schok wordt omgebracht. Om een groot vangbereik te realiseren werken elektrische muizenvallen nog beter als er met een lokstof wordt gewerkt. Dan hebben wij speciaal voor u de oplossing!


Het is de meest simpele manier van muizen verjagen. Simpel in het stopcontact steken en klaar! In no-time van die vervelende muizen af. Hygiënisch, veilig en 1 effectief.


De ratten- en muizenverjager van Nature is effectief tot à 100mmet een spreidingshoek van 1graden. Geen last meer van ratten of muizen? Reken met ze af met de ratten- en muizenverjager met ultrasoon geluid van Nature.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.