dinsdag 25 oktober 2016

Tuinonderhoud sneek

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Laat uw tuinonderhoud verzorgen door een ervaren tuinspecialist maak nu contact. Sinds kort zijn wij verhuisd van de Commanderij te Sneek naar de Groenedijk te Sneek. Welkom op de site van Remco’s tuinonderhoud en renovatie.


Hoveniersbedrijf in Friesland gezocht?

Ook kunnen we afspraken maken over het onderhoud van uw tuin. Niets zo mooi als een perfect onderhouden tuin. Heeft u te weinig tijd om uw. U wilt goede service en duidelijke afspraken maken met de hovenier.


Let op de goedkoopste hovenier is zeker niet altijd de beste keus! Groenvoorziening Sneek staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij realiseren smaakvolle, unieke tuinen van hoge kwaliteit.

Onze ervaren hoveniers geven een tuin de aandacht die nodig is om daarmee te komen tot een resultaat dat goud waard is. Een tuinontwerp maken en de aanleg realiseren, tuinonderhoud , een grote of kleine klus? Tuinverzorging en tuinonderhoud Sneek. Hoe gaat het zakelijk in zijn werk?


Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, een tuinontwerp, bestrating of vakkundig tuinonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleggen en onderhouden van tuinen. Is uw tuin aan renovatie toe en beschikt u zelf niet over “groene vingers”? Of bent u tweeverdieners en heeft u er gewoonweg geen tijd voor?


Wij staan voor u klaar voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud. Onze werkzaamheden voor u kunnen bestaan uit het ontwerpen van uw tuin, de gehele aanleg voor u verzorgen en eventueel het tuinonderhoud door ons te laten uitvoeren. Indien u dat wenst komen wij eerst langs voor een persoonlijk gesprek waarbij alle tuinwensen eerst met u doorgenomen worden. Profiteer van deze aanbieding! Koop nu en bespaar geld vandaag.


Wij onderhouden of renoveren uw tuin in Sneek e. Tuinonderhoud in Friesland?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het bedrijf houd zich bezig met creatief ontwerpen. Daarnaast legt het tuinbedrijf uit Sneek uw nieuwe tuin ook voor u aan. Daarnaast is een tuinman uit Sneek ook in te zetten voor onderhoudswerkzaamheden als grasmaaien en bomen snoeien. Door het tuinonderhoud uit te besteden ziet uw voor- of achtertuin er het hele jaar verzorgd uit.


Vanuit Hommerts, net ten zuiden van Sneek in Frieslan werken wij aan tuinprojecten van compacte stadstuinen tot weelderige parken. Van het ontwerp tot aan de aanleg en het onderhoud van uw tuin, kunnen wij u van dienst zijn. Prettig wonen is meer dan alleen een goed onderhouden woning. Ook uw tuin heeft onderhoud nodig.


Voor leefbare buurten en straten is het belangrijk dat. Groenonderhou tuinonderhoud en tuinaanleg: mogelijkheden en prijzen. Voor particulieren doen wij veel tuinonderhoud en aanleg, maar ook bestrating en schilderwerk.


De mensen van Empatec weten waar zij het over hebben en adviseren u en denken met u mee. Wilt u vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.