dinsdag 25 oktober 2016

Intex zwembad 244x76

Intex zwembad op Vergelijk. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Vind intex zwembad als je nu zoekt. Het grote voordeel van dit zwembad is dat het zeer eenvoudig op te zetten is.


De zijkant heeft helemaal geen versteviging. Als de ondergrond niet helemaal waterpas is, dan krijgt het niet de juiste vorm en hoogte. Binnen maximaal minuten is het gebruiksklaar! Ook wordt dit zwembad vaak gekocht als eerste zwembad. Echt easy, want in een handomdraai (ca. minuten) staat het zwembad klaar om gevuld te worden.


Haal de zwemkleding maar tevoorschijn. Een intex opbouwzwembad staat garant voor kwaliteit en jarenlang zwemplezier. De opblaasbare rand geeft het zwembad extra comfort en zorgt voor de juiste vorm. Geen tuin is voor ons te klein! Zo komt u, na een frisse duik in het zwembad te hebben genomen, altijd weer schoon boven water.


Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt. Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil.


Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Zonder zorgen lekker zwemmen dus. Het zwembad oogt ook nog eens buitengewoon fraai. Eenvoudig schoon te houden. Zo is jouw Easy Set zwembad altijd klaar voor gebruik!


Leg het zwembad op de juiste plek, blaas de rand op en vul het zwembad. De opzettijd van het zwembad bedraagt slechts minuten. Gratis verzending bij het zwembad met handige pomp! En past door het formaat vrijwel in elke achtertuin.


Daarnaast dient het als bescherming van buitenaf. Meer geluksmomentjes buiten! Groot intex zwembad voor thuis! Bestel uw super groot zwembad vandaag nog en ontvang een flinke korting!


Minpunt is wel dat door de algvorming de papierfilters snel. Als het zwembad eenmaal staat is er genoeg zwemplezier mee te beleven. Loopt de zomer ten einde dan kun je middels de speciale afvoer gemakkelijk een tuinslang verbinden om het water snel af te voeren. De druk van het water op de wanden houdt het zwembad op zijn plaats.


Het is voldoende om de bovenste rand op te blazen. Dankzij het kleine formaat is dit zwembad zeer geliefd bij mensen met een kleine tuin. Zonnebrandcrème bijvoorbeel maar ook een opblaasbaar zwembad.


Met je eigen badje bied je jouw baby of kind een ideale mogelijkheid om wat verkoeling te zoeken tegen de warmte. Als je een opblaasbaar zwembad zoekt, hebben wij ongetwijfeld het perfecte exemplaar voor je in ons assortiment. Je blaast de rand binnen minuten op. Deze filterpomp zuivert het water van kleine deeltjes vuil.


De gemiddelde opzettijd bedraagt minuten. Om het water schoon en fris te houden, zit de cartridge filterpomp er standaard bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.