dinsdag 27 september 2016

Muizen lijmplank verboden

Voorkom Overlast Van Muizen. Bestel Nu Bij Ongediertewinkel. Specialistisch advies nodig? Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Wel kan in situaties waar alles op het gebied van wering en bestrijding is geprobeerd en de volksgezondhei dan wel de voedselveiligheid in het geding blijven, een ontheffing worden aangevraagd.


Nog steeds zien we tal van deze producten voorbij komen op internet zonder dat de verkoper erbij zet dat het gebruik van deze producten verboden is in Nederland. Er zijn potten en tubes speciale lijm genoeg te koop via diverse webwinkels. Men doet deze lijm op een stukje karton en je hebt zelf een lijmplanken gemaakt. Wist u dat het gebruik van lijmplanken en lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen verboden is ? Lijmplanken maken is niet zo heel erg moeilijk.


Om aan de muizenplaag in een distributiecentrum in Pijnacker een einde te maken, liet Albert Heijn het afgelopen weekeinde lijmplanken plaatsen. Een wrede methode en bovendien verboden , stelt Niels Dorland van de Dierenbescherming. Voor een extra vangopbrengst kunt u altijd een beetje extra lokmiddel zoals pindakaas of hazelnoot chocoladepasta op de lijmplanken doen om zo nog sneller muizen te vangen. Van lijmplank naar muizen - en rattengif.


Vroeger werden muizen gevangen met een lijmplank. Dit was niks meer dan een (houten) plank met lijm en een lokstof. De muis werd aangetrokken door de lokstof en kwam daarna vast te zitten op de plank.


Erg stressvol voor het beestje en in Nederland is het inmiddels verboden. Soms zijn muizen net even te slim om netjes in een val of klem te lopen. Met een lijmval zullen zij vast blijven plakken en niet meer kunnen ontsnappen. Ook is het oppervlak van een lijmval vaak groot waardoor de vangkans extra groot is.


Wij bieden kant en klare lijm- en kleefvallen van diverse sterktes aan die u snel kunt opzetten. Eén van de lijmplanken in het assortiment van ongediertewinkel. Trapper LTD muizen lijmplanken. Deze lijmplak is kant-en-klaar en eenvoudig in gebruik.


Door de vanille geur in de lijm worden de muizen extra aangetrokken. Wanneer muizen , aangetrokken door het lokmiddel, in de lijm stappen kunnen ze niet meer vluchten en kunnen ze gemakkelijk worden gedood. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Lijm om muizen te vangen is verboden in Nederland. Een lijmplank is een plank waarop lijm en een lokmiddel zijn aangebracht. Wat zegt de wet over het gebruik van lijm muizen bestrijding nederland.


Het gebruik van lijm en lijmvallen om ratten en muizen te vangen is verboden zijn en het gebruik staat ter discussie, maar wordt in sommige gevallen onder uitzonderlijke voorwaarden toegestaan. Deze muizenlijm is niet vlambaar, niet giftig en geurloos. De verkoop van lijmvallen en lijmplanken voor dit doel is legaal. Heb al zeker 4-weken een muis in huis. Hij weigert kaas te eten in de val, ook geen br.


Europa, alleen in Nederland verboden omdat dit als dierenmishandeling wordt beschouwd. Info over lijmplanken muizen. Resultaten van zoekmachines! Lijmvallen zijn de oplossing als u last heeft van ratten en de overige middelen niet werken.


Leg de lijmplank neer op de plek waar de dieren vaak lopen (vaak ontstaan hier sporen van buikvet) en de volgende ochtend zitten de ratten vast op de plank. Eventueel kunt u wat aas (pindakaas, noten, graan) midden op de plaat plaatsen voor extra resultaat. Drie dode muizen op een lijmplankje leverden een Utrechtse slager een boete van 1. Dat vond de Lombokse ondernemer veel te hoog. Grote lijmplank met sterke lijm.


De beste en sterkste in zijn soort! Komt u niet van de binnengedrongen muizen of ratten. Hier vind u alle soorten lijmplanken tegen ratten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.