maandag 26 september 2016

Luchtslang compressor

Compressoren voor elke toepassing. Lage Energie- en Onderhoudskosten. Corrosiebestendige Materialen. Luchtslang Kopen doet u bij De Grootste In Ventilatie. Op werkdagen voor 12:uur besteld?


Luchtslang compressor

Dan bezorgt de Ventilatiekoerier vandaag nog! Specialistisch advies nodig? Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Voor zowel zakelijk als particulier.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Alles om te werken met je compressor vind je hier. Of je nu zoekt naar koppelslangen, adapters of pistolen: Praxis heeft voor jou een haast volledig en complementair aanbod samengesteld. Zo vind je alles wat je nodig hebt meteen in een en hetzelfde magazijn, de beste compressor accessoires aan de beste prijzen. Een professionele luchtslang van Airpress die maar liefst meter kan overbruggen!


De slang is standaard al voorzien van Euro koppelingen, waardoor de luchtslang direct is aan te sluiten op iedere compressor. Ook ideaal voor het verlengen uw huidige compressor slang. Afhankelijk van het type compressor dat je gekozen hebt, dien je deze ook te combineren met de juiste luchtslang. De belangrijkste aspecten van een luchtslang zijn de luchtdruk, komt de hoeveelheid bar overeen met jouw compressor , de lengte van de slang en heeft de slang een binnen of buitendraad aansluiting op de compressor en het.


Aangeboden goed werkende compressor met liter tank, lekt soms wat olie. De aansluiting van de luchtslangen zijn (mits overeenkomend met de Euro of Orion-koppeling van je compressor of luchtgereedschap) universeel, dus je bent niet merkgebonden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De PU luchtslangen zijn bij EcoTools per meter te bestellen. Zo kun je zelf bepalen welke lengte je wilt gaan hanteren.


Luchtslang compressor

Niets is namelijk vervelender dan een beperkt bereik of een te lange luchtslang die alleen onnodige ruimte in zal nemen. De luchtslangen van EcoTools zijn gemaakt van polyurethaan. Bestel direct online of bezoek een vestiging. Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen? Wanneer je een compressor in huis hebt, dien je deze te combineren met de juiste luchtslang.


Zo adviseren wij te kijken naar de luchtdruk, de hoeveelheid bar van jouw compressor , de lengte van de slang en de soort aansluiting op de compressor. Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Visymo- für die besten Ergebnisse!


Gebruikt Ophalen of Verzenden. Daarnaast zijn de rubberen compressor luchtslangen geschikt als verbinding tussen de compressor en silo van tankwagens. De rubberen luchtslang is geschikt voor perslucht, water, lichte chemicalien, niet agressieve producten, veel zware luchttoepassingen en de rubberen luchtslang is bestand tegen oliehoudende lucht en afvalwater. Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktij een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Vind snel en eenvoudig de luchtslang koppelingen waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.


Pneumatische gereedschappen zijn dus eenvoudig aan te sluiten. De jarenlange ervaring van FERM staat borg voor een uitstekende kwaliteit en jarenlang gebruiksgenot. Heeft u een compressor luchtslang nodig, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit een compressor luchtslang pvc of rubber.


Luchtslang compressor

Helder transparante luchtslang met een gewapende wand van gevlochten perlon inlagen. Een luchtslang zorgt voor de verbinding tussen uw compressor en luchtgereedschap. Hierdoor is de luchtslang geschikt voor perslucht afkomstig van bijvoorbeeld een compressor die lucht onder hoge druk de slang in perst.


Hierop kan perslucht gereedschap worden aangesloten. De compressorslang is per volle rol en per meter leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.