dinsdag 27 september 2016

Lokaas ratten

Topkwaliteit Vis Lokvoer bestellen. Niet goe geld terug binnen dagen. Vandaag voor 20:besteld morgen in huis! Alle Karper Hengelsport artikelen. Scherp geprijsde Witvis artikelen.


Mega assortiment, bekijk nu! Profiteer nu van hoge kortingen. Bekijk de hengelsport aanbiedingen. Bestel goedkope Boilies online. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Lokaas en de kieskeurigheid van bruine ratten. De bruine rat is een omnivoor. Dat wil zeggen dat bruine ratten alles eten, zowel plantaardige als dierlijke voedingsmiddelen. Het ligt voor de hand te denken dat deze alleseters ook letterlijk alles eten. Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist erg kieskeurig in wat zij vreten.


Lokaas ratten

Gifvrij en niet teveel lokaas. In de praktijk hoor ik nogal eens dat ratten het lokaas van de rattenklem af eten, en dat klem niet af gaat. Dit kan voor komen als je er teveel lokaas op doet, en als je lokaas er niet goed op aanbrengt. Effectief ratten vangen vraagt geduld en een doordachte werkwijze. Buurman en ik hebben een vangkooi gekocht voor ratten (nadat mijn paard de vorige, de zijne, heeft platgetrapt in de wei ) Bij hem komt er geen enkele rat in.


Ik heb ook een klapval gezet in de stal, waar geen andere dieren in kunnen, maar ratten wel. Daar zit kaas in, morgen zal ik het resultaat wel zien. Het lokaas voor ratten is een kant-en-klare pasta voor op klemmen en in vallen.


Lokaas ratten

Deze mogen eigenlijk alleen maar gebruikt worden in rattendozen en rattenkisten. Bij het gebruik van rattengif is het belangrijk dat de rat geen ander voedsel kan vinden, anders zal hij zeker niet op het lokaas afkomen. Ratten zijn erg slim en zijn zeer afwachtend alvorens op een rattenval af te stappen. Nieuwe vreemde dingen in hun omgeving moeten ratten altijd eerst aan wennen.


Ze zijn zeer afwachtend alvorens eraan te snuffelen of te happen. Zet daarom rattenvallen neer met lokaas , en zet ze nog niet op scherp. Op deze manier kunt om meerdere ratten per keer te vangen. Naast de bovengenoemde unieke combinatie is de klapdeur voorzien van een zeer sterke veer en een vergrendelingspin waardoor eenmaal gevangen ratten niet meer kunnen ontsnappen. De kooi is geheel gegalvaniseerd en van zeer goede kwaliteit.


Om ratten levend te kunnen vangen moet men in het bezit zijn van een degelijke vangkooi. Meestal wordt dan lokaas aan een pinnetje gebracht binnenin de kooi. Zodra de rat van het lokaas eet, zorgt een haakje voor het dichtklappen van de ingang. De rat zit dan levend opgesloten.


Als je lokaas tegen ratten of muizen legt, moet je voorzichtig te werk gaan. Hou ook rekening met het gedrag van de dieren, anders blijft het lokaas onaangeroerd. Alle rattenklemmen die wij op de site verkopen hebben voldoende slagkracht om de ratten snel te doden.


Gebruik een goede rattenklem. De veer is van groot belang bij een goede rattenklem. Indien de veer van de rattenklem te slap is zal deze de rat niet opslag doden en onnodig leed veroorzaken. Eenvoudig in gebruik : geschikt voor alle soorten toegelaten lokaas (graantjes, pasta, blokjes,).


Doeltreffend : er zullen geen dode ratten achterblijven in de voederdoos aangezien de meerderheid van de lokstoffen met een zekere vertraging werkt. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat de rat een directe link legt tussen lokaas en gevolg. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende fouten bij het vangen van ratten. Ook leert u hoe u deze fouten in de toekomst kunt voorkomen.


Het aas of de val zonder handschoenen instellen. Ratten zijn makkelijk in staat uw geur op te speuren op de vallen en kunnen dan wegblijven. Diverse Lokmiddelen om Ratten te vangen in klemmen, kooien en vallen. Vrouwelijke bruine ratten gebruiken allerlei zachte materialen om de binnenkant van hun nest mee te bekleden. Ze verstoppen de ingang van het het nest door er hooi, humus- of grasproppen voor te leggen.


Dit artikel gaat over het nestelgedrag van bruine ratten in het laboratorium en in het wild. De klem is de bekende manier om ratten te bestrijden en nog altijd erg effectief. Wij bieden diverse soorten aan van bekende merken zoals Victor, Pest-Stop, Luchs en Luna zodat u voor elke situatie en budget een geschikte klem heeft.


Lokaas ratten

Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. De meest voorkomende rat in Nederland is de bruine rat. Bruine ratten zijn goede zwemmers die in groepsverband leven. Nadat je de batterijen in het apparaat hebt gezet, zet je lokaas , zoals bijvoorbeeld pindakaas aan de achterzijde in de val. Vervolgens zet je de schakelaar aan.


Hierna zet je de val op de vloer tegen een muur in de buurt van waar de ratten zich ophouden. Wanneer de ratten het lokaas hebben gezien, kruipen ze naar het aas. Dankzij het proces van turbo-impregnatie is de actieve stof perfect gelijkmatig verdeeld in elke graankorrel waardoor het lokaas beter wordt opgenomen door de knaagdieren.


Lokaas ratten

Dus geen sporen of uitwerpselen of opname van de niet giftig lokaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.