woensdag 28 september 2016

Epdm op maat

Geschikt voor blokhutten, platte daken, dakkapels en meer. Alle breedtes beschikbaar. Vanaf €gratis thuislevering! Vragen over een product of oplage? Wij beantwoorden al uw vragen!

Onze plexiglas platen worden binnen uur geleverd en gratis op maat gemaakt. Kunststofplatenshop heeft een uitgebreid aanbod aan plexiglas platen. Zoek naar rubberen tegels op de nieuwe KensaQ. Om het dak mooi af te werken kun je een daktrim aanbrengen op je dak.


Tel de maten op van de zijden waar je een daktrim wenst te plaatsen. Onze daktrim wordt geleverd in lengtes van 5m. Hoeken worden standaard bijgevoegd.

Via onze website informeren we u graag over onze. U heeft de keuze uit een rechthoekig, L-vorm of volledig op maat membraan. U bestelt en betaalt per cm². Hebt u een vijver met allemaal strakke lijnen dan is het mogelijk om een 3D-foliehoes op maat te laten maken, gemaakt in de fabriek. Met ruim jaar ervaring kunnen wij snel en deskundig handelen en leveren.


EPDM -folie op maat gemaakt. U wilt een mooie strakke vijver? Denk dan eens aan een op maat gemaakte 3-dimensionale vijverzak van EPDM. Elke afmeting, elk model, elk detail kunnen we voor u maken. Dan komt daar veel bij kijken waar wij u graag een handje bij helpen!


Gratis thuislevering binnen een werkdag. Koop bij de specialist in EPDM! Bestel eenvoudig en snel op beslist.


In het onderstaande drop-downmenu selecteert u eenvoudig de gewenste breedte en lengte. D vijverfolie maakt uw vijver op maat waterdicht.

Voor uw siervijver of zwemvijver! Eerst nemen we grondig de plannen door en meten we de vijver op. We bespreken kleuren en materialen, en bekijken wat er kan binnen jouw budget.


U ontvangt dan uw vijver als een compleet pakkket en kunt deze direct installeren. U heeft dus niets te maken met afval en komt vooral geen afdichtingsmateriaal tekort. Plexiglas platen tot mm dikte. In verschillende kleuren leverbaar.


Sample bestellen mogelijk. Kortom alles wat u nodig heeft voor uw terras overkapping, erker, garage of ander gebouw met een plat of licht hellend dak. Wil je zelf een folievijver aanleggen op een snelle en eenvoudige manier? Dat kan met een 3-D folie, speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo’n vooraf geassembleerde folie is een erg interessante oplossing voor vijvers met een strakke vorm.


Welkom bij OKe-Dakbedekking. Nadat de betaling binnen is gekomen zal uw opdracht binnen ca. Als uw vorm van de vijver er niet bij zit, kunt u contact met ons opnemen zodat we een passende offerte kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.