donderdag 22 september 2016

Elektrische kogelkraan

Kogelkraan Elektrisch kopen? Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop. Geen last van overstromingen.


Elektrische kogelkraan

Groot assortiment terugslagkleppen. Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Kunststof of messing afsluiters. Elektrische kogelkranen worden gebruikt om de stroming van vloeistoffen of gassen in een leidingsysteem elektrisch te regelen. Ze worden geregeld met een elektromotor.


Ze zijn zeer robuust en energiezuinig, omdat ze alleen stroom verbruiken tijdens het schakelen. Hier vindt u het overzicht van 2-weg. Een elektrische kogelkraan in de praktijk. Een kleine elektromotor drijft dus de kogelkraan aan. En een kogelkraan is een zeer eenvoudig stukje techniek.


In de open stand geleidt een boring in de kogel van de kraan de lucht, het gas of de vloeistof. Bij een elektrische kogelkraan wordt de kogel aangedreven door een elektromotor. Deze motor wordt in een actuatorbehuizing op de afsluiter geplaatst.


Door middel van een vertragende overbrenging roteert deze de kogel. De overbrenging zorgt voor een hoog koppel. De actuator wordt via een flensverbinding op de kogelkraan geplaatst. Vandaag voor uur bestel morgen in huis. Elektrische aandrijving met optische standaanwijzing, handbediening, schakelkamer-verwarming.


Elektrische kogelkraan

Twee extra eindschakelaars zijn ingebouwd voor andere functies. ERIKS levert 1-, 2- en 3-delige kogelkranen met draad-, las- of flensaansluiting van diverse gerenommeerde fabrikanten. Dankzij dit brede productassortiment hebben wij een geschikte kogelkraan voor elk specifiek marktsegment en voor vrijwel elke applicatie. Tameson is uw online specialist voor Fluid Control producten.


Onze online winkel heeft meer dan 10. Kleppen, actuatoren, pneumatiek en accessoires. Van hele badkamer tot onderdeel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Elektrische kogelkraan

Zeer energiezuinige en robuuste weg elektrische kogelkraan van JP Fluid Control om leidingen elektrisch te openen of sluiten. Deze afsluiter is geschikt voor vloeistoffen en gassen (-tot 110°C) en wordt vaak toegepast in verwarmingssystemen. De elektrische afsluiter die aim fluid control in het assortiment heeft, beschikt over de mogelijkheid om een eenvoudige elektrische actuator te bevatten. Deze actuator draait de kogelkraan van 0o tot 90o.


Standaard is de elektrische afsluiter voorzien van een draaimoment begrenzing, evenals een hand noodbediening en eindstandsignalering. Deze elektrisch bediende kogelkranen werken doormiddel van stroom die de kogelkraan stuurt naar open of gesloten stand. Al deze elektrisch bediende kogelkranen worden toegepast in processen.


Elektrische kogelkraan

Unieke eigenschap van deze messing verchroomd kogelkranen is dat ze elektrisch aangestuurd worden in combinatie met een elektrische aandrijving. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel. A2KOI is dé koi- en vijverwinkel van de Benelux.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kom langs in onze showroom te Kerkdriel of vindt de beste deals in onze webshop! Toepassingen zijn er onder meer in watervoorziening, gasvoorziening, scheikundige nijverheid en elektrische centrales. Een soortgelijk principe, met een draaiende schijf in plaats van een bol, wordt toegepast als roterende inlaat in sommige tweetaktmotoren.


De aandrijving kan met de hand gebeuren, maar ook automatisch: elektrisch of pneumatisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.