donderdag 22 september 2016

Bungalow jacuzzi

Reserveer bij onze vestiging in Eemnes of Boek nu Online! Zoek naar luxe vakantieparken op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Af en toe is het belangrijk dat u tijd met uw geliefde alleen spendeert.


En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een privé- jacuzzi of hottub buiten in de tuin.

Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert. Naast de bungalow met jacuzzi , beschikt de bungalow ook over een privé-sauna. Résidence Koningshof is namelijk een kleinschalig vakantiepark, op fietsafstand van de zee en Schoorl.


Op en top uitrusten in onze luxe en comfortabel ingerichte bungalows, die in Nederland (o.a. Emslandermeer Groningen) en de ons omringende landen op de mooiste. Super-de-luxe een bungalow met privé- jacuzzi.


Een privé-sauna is al luxe, maar het kan nog mooier als u kiest voor een bungalow met een privé- jacuzzi in de tuin. In de zomer een fijne verkoeling en in het najaar- en winter een heerlijke manier om na een wandel- of fietstocht op te warme.

Bekijk de aanbiedingen voor een bungalow in Nederlan België en Duitsland. Kies voor een weeken (mid)week of langer en geniet met familie of vrienden. Vakantiehuizen met jacuzzi voor ieder seizoen.


In een vakantiehuis met jacuzzi kunt u het hele jaar door heerlijk ontspannen. Een jacuzzi in de tuin van uw bungalow of een jacuzzi op het terras van uw villa of appartement. Wat uw wensen ook zijn, Belvilla heeft altijd een vakantiehuis met jacuzzi dat bij u past. De bungalow met jacuzzi heeft twee slaapkamers voor in totaal vier personen.


In de luxe badkamer vind je een douche en wastafel, en er is een separaat toilet. De volledig uitgeruste keuken heeft alles om lekker te keuken, en in de woonkamer kun je loungen bij de flatscreen tv. Huisje met sauna en jacuzzi binnen. Wanneer u het toch iets te fris vindt om buiten in de jacuzzi te gaan zitten, is het wellnesshuisje de 4-persoons bungalow Dalvik Wellness van vakantiepark Narvic Homeparc Heelderpeel een goed alternatief. Een romantischere overnachting in een huisje met privé sauna en jacuzzi kan bijna niet!


Privé genieten van je Finse sauna, whirlpool én verlichte buitenjacuzzi. Vers gevuld met bruisen masserend water. Het huisje was zo wie zo lekker fris dat we aankwamen.

We hebben dan ook nog een weekendje bij geboekt van onze verwenvakantie. Ook zit er een lekker zwembad met zonneterras bij met bedjes en niet te vergeten de sauna. Ook is er nog een fijne lounge set bij de jacuzzi die geheel is overkapt zodat je ook kan genieten als het slecht weer is. In de zomer kunt u na een lange, warme zomerdag nagenieten in de jacuzzi onder het genot van een glaasje bubbels. Winters is de jacuzzi bij uw vakantiehuis heerlijk warm en biedt het een zeer prettig contrast met de frisse buitenlucht.


Aanbiedingen voor een vakantiehuis met bubbelbad Nederland! Bungalow met jacuzzi of hottub? Heerlijk veel luxe tijdens je vakantie.


Kom tot rust in het lekkere warme of verfrissende water en bubbels van het buitenbad in de achtertuin van je bungalow. Je kunt een keuze maken uit prachtige luxe, extra luxe en zeer luxe bungalows in binnen- en buitenland. De Haspel is gelegen op een prachtige locatie aan een weggetje over het bungalowpark.


Wil je op wellnessvakantie in eigen land in een eigen huisje? Kijk dan eens naar deze wellness bungalow op de Veluwe. Het is een vierpersoonshuisje met een privé jacuzzi en sauna.


Maar dat is nog niet alles. Volop genieten van je vakantie? Kies dan een bungalow met jacuzzi in de tuin. Hier vind je luxe bungalows op vakantieparken die een eigen jacuzzi hebben.


Een vakantiehuis met Jacuzzi buiten in de tuin, dat is ten slotte pas echt genieten. Bubbelen in je bubbelbad midden in het bos. Of zit jij liever in een Jacuzzi met uitzicht op het strand en de zee? Of wil je een paar dagen bij komen in een huisje met Jacuzzi op één van de eilanden? Of genieten in een bungalow met Jacuzzi met vriendinnen?


Kijk eens rustig ron want er zit gegarandeerd een bungalow met jacuzzi in de tuin voor u tussen. Ook voor een bungalow met jacuzzi in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.