maandag 27 juni 2016

Picknickset

Picknickset

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Ontspannen in luxe tuinsets. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bekijk ons gehele outdoor assortiment online. Vind houten bankjes het nu op Kensaq. Een picknickset is een handige en betaalbare oplossing om met het hele gezin van een maaltijd te genieten.


Picknickset kopen bij Leen Bakker. Wil je een handige en gezellige picknicktafel met banken kopen? De kans is groot dat je hier precies vindt wat je zoekt. Je kunt de picknickset van je keuze meteen online bestellen of kom naar een van onze woonwinkels. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt.


Picknickset

Park- straatmeubilair uit de Italiaanse keuken. Duurzaam en zeer fraai vormgegeven picknicksets. Een aanwinst voor uw buiten, net even anders. Ideale picknickset voor het trendy horeca terras. Leverbaar in diverse kleuren en houtafwerkingen.


Ook zeer geschikt als straatmeubilair voor openbare ruimtes. Met deze picknickset wordt elke picknick een feestje! De kleurrijke vormgeving, vele accessoires en lieve stem stimuleren het spelen van rollenspellen. Plaats de vormpjes in de juiste opening tijdens drie verschillende speelstanden om vormen, etenswaren en kleuren te ontdekken. Zullen we samen gezellig gaan picknicken?


Buitenhof heeft een uitgebreid aanbod aan luxe picknicksets. MWH picknickset Benco met tuinbanken taupe. Je eigen picknicktafel in de tuin. Ben je op zoek naar een leuke tuintafel? Deze stijlvolle picknickset van het Deense merk nordal zorgt voor sfeer en gezelligheid in je woonkamer of tuin.


De set bestaan uit twee banken en een tafel, beide van vurenhout met een metalen frame. De tafel heeft een hoogte van 75cm, breedte van 160cm en een diepte van 60cm. De twee banken hebben een hoogte van 46cm, breedte van 160cm en een. Bierbank: een multifunctionele bank die bardienst kan doen bij een bierfestijn maar ook zeer geschikt is voor een picknick van 4-personen!


Biertafel: wat doet een bank zonder tafel dus de bijpassende biertafel is de oplossing voor het biergelag of de picknick van 4-personen! Bestel online of bezoek onze showrooms. Dankzij de vaste of losse banken heeft u veel zitplaatsen.


Zo zit u gezellig met het hele gezin aan tafel in de tuin. In onze collectie vindt u zelfs picknicksets voor personen. Lichtgewicht picknicksets.


Een klassieker voor op uw terras is een houten picknicktafel. Een groot aantal van onze buitenbanken hebben ook een picknickset als variant. Deze picknicksets kunt u hier vinden.


De uitvoeringen hieronder zijn de standaard. Wilt u een picknickset op maat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Outdoor life picknickset is een robuuste picknicktafel inclusief zitgedeelte gemaakt van massief vurenhout.


Picknickset

Creëer een fijn plekje in je buitenomgeving en geniet gezellig met je gezin van deze leuke picknickset. Wanneer je niet heel veel ruimte in de tuin of terras hebt dan kan een functionele picknickset voordelen bieden. Kies uit hardhout, Geïmpregneer vierkant, rond en meer.


De lange kubistische, houten vorm van de banken ogen van alle kanten puur en eerlijk net als het robuuste tafelblad. De combinatie van hout met staal geeft de picknickset tevens een chique uitstraling. Nederlan gegarandeerd de beste kwaliteit picknicktafels tegen.


Eiken bevat van nature looizuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.