vrijdag 7 mei 2021

Zwemles haren

Bij vanHaren vind je een enorme keuze aan Schoenen. Shop de mooiste herenschoenen. Wij zijn aangesloten bij Envoz internationale zwemdiploma,s. De kinderen hebben een uur intensief zwemles. Bij alle Akwaak-zwemscholen is het motto: zwemles is leuk!


En dat is bij Akwaak Haren zeker ook het geval.

Wij verzorgen zwemlessen die kindvriendelijk, veelzijdig, kleinschalig en duidelijk zijn. Kortom, gewoon goede zwemles ! Bij Zwembad Scharlakenhof, een van de meest duurzame zwembaden van Noord-Nedelan kunt u genieten van drie ruime zwembaden die grotendeels. Welkom bij Zwemschool Aqua4you. Wij starten met zwemles voor kinderen vanaf jaar.


De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal kinderen, in de fase van de beginselen van het zwemmen. Ook is het mogelijk om een half uur zwemles te volgen. De watertemperatuur is ongeveer graden.

Dat is het motto van zwemles volgens de Akwaak methode. Wilt u uw kind veilig het water in kunnen sturen? In zwembad Scharlakenhof leren uw kinderen zwemmen op een veilige en vertrouwde manier in kleine groepen.


We hebben hiervoor een extra website waarop alle informatie te vinden is. Zwemschool Dorien geeft zwemles in GRONINGEN, HAREN , SCHARMER (Harkstede) en KOUDUM aan kinderen vanaf jaar en is als erkend opleidings- en exameninstituut aangesloten bij het Nationale Platform Zwembaden-Nationale Raad Zwemdiploma’s. Meer hierover lees je verderop op deze pagina. Het Gronings kampioenschap was een groot succes.


Zeemeermin zwemmen is ook populair onder volwassenen. Zwemles in Groningen doe je bij zwemschool Aqua Groningen. Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid.


In al onze zwemlessen staat de aandacht voor het kind centraal. Wij vinden het belangrijk dat zowel kinderen als ouders met plezier naar zwemles gaan. Heeft je kind al ergens anders zwemles gehad dan kun je een afspraak maken voor een gratis voorzwemles en komt je kind niet op de wachtlijst te staan.


Heeft je kind in zwembad de Parrel of het Helperzwembad zwemles gehad dan kunnen we hem of haar meestal gelijk plaatsen. We geven les volgens de licentie Zwem ABC van de NRZ. Zwemles begeleiding voor jong en oud met of zonder geestelijke of lichamelijke beperking.


De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland. Meer dan 2instanties die zwemles geven gebruiken het syteem.

Akwaak zwemschool Haren is een zwemschool voor zwemles in Haren Gn. Je kunt bij ons van alles doen. Van borstcrawl leren tot het Kanaal overzwemmen van Engeland naar Frankrijk. Locaties Akwaak Zwemscholen biedt vanuit vestigingen in Nederland zwemlessen aan. Op onderstaand kaartje staat aangegeven in welke plaatsen wij actief zijn.


Reviews Geweldige zwemschool met zeer kundige enthousiaste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.