vrijdag 3 juli 2020

Zwembad stalen wand

Zwembad stalen wand

Onze wanden zijn toe te passen in verschillende woonsituaties. Ideaal voor een make-over! Diverse afmetingen en dieptes verkrijgbaar. Stalen wand zwembaden op beslist. Ruime keuze en scherpe prijzen.


De PVC Liner mm dik en is behandeld met een UV werende coating. Elk stalen wand zwembad heeft een geïntegreerde skimmer zodat het drijfvuil netjes wordt verwijderd. Een groot voordeel van stalen zwembaden is dat ze zowel kunnen worden opgebouwd als gedeeltelijk of geheel worden ingebouwd.


Als je een zwembad met een stalen wand ingraaft, moet de stalen wand overigens minimaal mm dik zijn. De stalen zwembaden kenmerken zich door een robuuste zes-laagse wand. De kern van de wand bestaat uit staal. Deze stalen wand zorgt voor zeer veel stabiliteit en een gegarandeerd lange levensduur. Een stalen zwembad is zowel verkrijgbaar in een ronde als ovale vorm.


Zwembad stalen wand

De liner van de zwembaden is gemaakt van zeer sterk PVC. Een ovalen zwembad stalen wand moet altijd worden geschoord om de druk van het water kwijt te kunnen. Roestvrij stalen zwembaden zijn de prijs effectieve manier om van een volwaardig zwembad te genieten.


Een metalen zwembad heeft een extra metalen wand aan de buitenzijde waardoor deze uiterst stevig is en bijgevolg een langere levensduur heeft. Een goedkoop inbouw zwembad van staal kunt u ook gemakkelijk zelf inbouwen met, bij het goed volgen van de instructies, ook gewoon volledige garantie. U kunt een staalwand zwembad ook laten inbouwen door het team van Wim onze zwembadbouwer. Het zelf inbouwen scheelt natuurlijk wel flink in de kosten zodat u een goedkoop inbouw zwembad heeft! Leverbaar in ron ovaal en 8-vorm in diverse maatvoeringen.


De kwaliteit van de stalenwand baden maakt het mogelijk de baden ook in te graven. Op deze manier kunt u een professioneel bouwkundig bad imiteren. Bora Bora van Gre pool is speciaal bedoeld voor montage bovengronds.


Het filter wordt aan de buitenkant van het bad opgehangen en bevat een cartridge. Ik heb een zwembad met stalen wand , volledig ingegraven, nu al 3jaar, zonder probleem. Ik heb aan de langste zijden inderdaad een muur gemetst , die vast zit aan de wapening in de betonplaat. Aan de ovalen kanten heb ik stabilisee rond het zwembad gestort. Neem contact op voor deskundig advies.


Zwembad stalen wand

Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Inclusief grondklee trap en 12V. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Cartridge moet 1x per weken vervangen worden, cartridge type II.


U kan het zwembad naar wens verder uitbreiden. Kom langs in één van onze zwembadwinkels voor meer informatie. Inbouw zwembad of accessoires kopen? Bestel online een staalwand inbouwzwembad ron ovaal of 8-hoekig of bezoek onze showroom Deskundig advies Montagedienst 100. Jersey 6is een ovaal stalen wand bad met zandfilter.


Een metalen zwembad kenmerkt zich door de sterkte van het zwembad. Dat is te danken aan de stevige frame en sterke wanden. Ben je op zoek naar stevigheid en stabiliteit die lang meegaat? Deze kwalitatief hoge en veilige metalen zwembaden zijn zeer duurzaam en gaan jarenlang mee. Zwembad Jersey set ovaal 6x 3x 1cm.


U kunt deze zwembaden met stalen wand zowel inbouwen of opbouwen. Wat is een metalen wand zwembad ? Een metalen wand zwembad bestaat uit een stalen wand , die men in de gewenste vorm brengt en hangt daarin een foliezak (=liner) in. Deze vul je met water en er kan gezwommen worden. De stalen delen zijn verzinkt en gecoat, hierdoor is een lange levensduur verzekerd. Dit zwembad wordt compleet geleverd met een blauwe liner, trap, zandfilterinstallatie, skimmer en afwerkkappen boven.


Ook kunt u bij ons terecht voor professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand , zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.