dinsdag 2 juni 2020

Ultrasone mollenverjager

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment Mollenverjager.


Er zijn verschillende soorten ultrasone apparaten verkrijgbaar. Naast de reguliere mollenverjager die werkt op batterijen (zoals de exit mollenverjager ), is er ook een mollenverjager op zonne-energie. Voor professioneel gebruik, is er een mollenverjager met zonnepaneel verkrijgbaar. De inhoud van de verpakking bestaat twee onderdelen: perforator-buis en mollenverjager.


Het toestel in geanodiseerd aluminium, 1 roestvrij en waterdicht. De perforatorbuis dient gebruikt te worden als soort van mal. U slaat de buis de grond in, haalt hem er weer uit.


Mollen kunnen behoorlijk wat schade aanrichten, dus je wil daar het liefst zo snel mogelijk vanaf. Dat kan nu op een diervriendelijke manier met deze ultrasone mollenverjager. De toon die zich over, de extra lange aardpen van aluminium (cm), door de grond voortbeweegt veroorzaakt trillingen.


Deze professionele mollenverjager met ultra sterke motor is de ideale oplossing om alle mollen, woelmuizen, woelratten en bruine ratten uit de tuin te verjagen en dat zonder gebruik te maken van gif of vallen. Het werkingsprincipe is anders dan de toestellen die ultrasone geluiden produceren. Professionele mollenverjager op geluid. Het apparaat verjaagt mollen op een vriendelijke manier uit uw (moes)tuin d. Deze ultrasone trillingen verstoren het zenuwstelsel en beïnvloeden de voedings, communicatieve en gedragsgewoonten, waardoor de mollen op de vlucht slaan zonder gedood te worden.


Mike zegt: ‘ Deze buisvormige mollenverdrijver is echt effectief. Dankzij de op batterijen werkende mollenverjager van lastvan. Mocht je na een week nog geen verschil merken, dan kun je de mollenverjager het beste verplaatsen. Mollen verdrijven met geur Als je liever geen mollenverjager gebruikt, omdat je bijvoorbeeld een hond of kat hebt die het geluid vervelend vindt, dan kun je er ook voor kiezen om mollen te verjagen met geur.


In een ander artikel dat ik schreef, gaat het over nadelige effecten op andere huisdieren zoals honden en katten. Deze beesten horen de ultrasone geluidsgolven erg goe en ze kunnen er zeer onrustig van worden en gestrest van raken. Ultrasoon geluid wordt soms ook door mensen gehoor en het kan hoofdpijn en duizeligheid veroorzaken. Verjaag Eenvoudig zelf Mollen. Milieuvriendelijke mollenverjager die mollen verjaagt door de verspreiding van verschillende geluiden.


Ultrasone mollenverjager

Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Steeds plaatsen in een gang van een mol. Biedt een bescherming tot 1m². Een ultrasone mollenverjager plaatsen. U kunt de ultrasone mollenverjager gewoon ergens in uw tuin zetten.


Echt simpel mollen verdrijven, want u hoeft de molshopen daarvoor niet eens open te maken. Omdat het gehoor van mollen erg gevoelig is voor grondtrillingen, worden de mollen gehinderd door deze transmissies, omdat ze de aanwezigheid van roofdieren simuleren. De bestverkochte mollenverjager ooit! In tegenstelling tot de meeste mollenverjagers die werken met ultrasone tonen, werkt deze mollenverjager met.


Ultrasone mollenverjager

Met deze ultrasone mollenverjager op zonne-energie bent u eenvoudig van de mollen af zonder dat u elke keer batterijen hoeft te vervangen. Altijd als eerste de beste prijs ontvangen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang €- korting bij uw bestelling vanaf euro. Hij werkt namelijk met ultrasound en frequentietrillingen. Luxan Mollenverjager Solar verdrijft mollen door middel van het uitzenden van trillingen in de grond.


Hierdoor zullen de mollen zich niet meer thuis voelen in het gebied waar de Mollenverjager is geplaatst. Deze werking is gegarandeerd doordat de Mollenverjager Solar werkt op basis van zonne-energie. Voor 23:bestel Morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.