dinsdag 31 maart 2020

Zwembad water tester

Geld verdienen von Zuhause aus mit Produkttests, Webseitentests und App- Tests. Jetzt kostenfrei anmelden! Geprüft von Verbraucherschutz. Met een zwembad tester test u op bijvoorbeeld pH, zoutgehalte of chloor. Koop vandaag nog teststrips (ook voor digitale meter) of meettabletten en kom erachter wat de kwaliteit van uw zwembadwater is!


Het testen van je zwembadwater op bijvoorbeeld chloor en pH-waarden is belangrijk om een goede waterbalans te behouden. Niet alleen de chloor- en pH-waardes kunnen gemeten, ook de alkaliniteit en hardheid van het water kunnen via deze tests vastgesteld worden. Zo zwemt u altijd in gezond zwembadwater en kunt u optimaal genieten.


Houd je zwembadwater schoon en veilig! Het is belangrijk om je zwembad regelmatig (minimaal 1x per week) te testen. In dit overzicht kom je meer te weten over de basis voor gezond zwembadwater en de verschillende manieren van testen.


Gezond zwembadwater : de basis Gezond zwembadwater kun je vergelijken met de bouw van een huis. Super handige pH- tester en chloormeter in één. Deze digitale pH-meter is perfect voor het meten van de waterkwaliteit van het zwembad , jacuzzi, spa of bubbelbad.


Chloor tester zeer belangrijk voor het onderhoud Chloor tester is zeer belangrijk voor het onderhoud van jouw zwembad. Bij deze chloor tester worden direct teststrips meegeleverd. Er zijn zowel elektronische ph en chloormeters als handmatige zwembad testers.


Zwembad water tester

Digitale Elektrische PH Waarde Meter Tester. Meet bijvoorbeeld de actuele pH- en chloorwaarde. Ook de alkaliteit van het water test je snel en vakkundig met een testset.


U meet de pH waarde van uw zwembadwater met een zwembadwater tester. De aanbevolen pH-waarde van het zwembadwater dient zich tussen de en te bevinden. Dit is nodig om het desinfectiemiddel ( zwembad chloor) optimaal te laten werken in het zwembadwater. H-correctiemiddelen altijd buiten bereik van kinderen houden! Vind testers als je nu zoekt.


Zwembad water tester

Om het zwembadwater gezond en helder te houden, dien je de waterkwaliteit regelmatig te testen. Hierbij spelen de chloor- en pH-waarde een belangrijke rol. Maar ook de alkaliniteit en het cyaanzuurgehalte zijn belangrijke parameters.


In deze categorie vind je alle zwembad testers terug die je helpen bij het testen van het zwembadwater. Zwembadwater proper houden - meten is weten! Wij zijn een geaccrediteerd onderzoeks- en adviesbureau voor het testen van zwembadwater.


Zwembad water tester

Hier vind je zowel elektronische ph en chloormeters als zoutmeters. De nieuwste revolutie op het gebied van digitale zwembad testers is de Astral BlueConnect. Op zoek naar teststrips of een testkit voor het zwembad ? Hier vindt u alvast ons aanbod manuele testers voor de waterkwaliteit van je zwembad. Vragen over deze teststrips? Aarzel dan contact met ons op te nemen.


Je kan deze teststrips en test kits zowel in onze webshop als in één van onze winkels kopen. U ontvangt van ons een gratis advies voor de juiste stappen die u moet nemen voor het verkrijgen van kraakhelder zwembadwater. Wanneer je geen chloor gebruikt en niet kijkt naar de ph waarden heb je heel snel melkachtig of groen zwembad water.


Zwembad water tester

Meet eerst, met de digitale tester de ph waarde en gebruik waar nodig de zwembad chemicaliën ph-minus of ph-plus. Voeg daarna heel regelmatig zwembadchloor en anti alg toe aan het zwembadwater ! Unieke aanbieding: Deze elektronische ph en chloor tester is nu nog voordeliger. Bestel uw chloortester tijdelijk extra goedkoop in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.