maandag 9 maart 2020

Witte kerstster

Het grootste aanbod Kerst decoratie. Voor uur besteld = morgen in huis. De gekleurde schutbladen zitten in een rozet rond kleine groenwitte bloempjes. Op deze wijze vormen de gekleurde schutbladen een ster.


De kerstster of kerstroos wordt vaak gekocht voor de kerst en gaat vervolgens in januari het huis weer uit. Echter, de kerstster is geen wegwerpplant.

Zorg ervoor dat het giftige, witte melksap niet in aanraking komt met de mond of met de ogen. Je kunt natuurlijk een grote ster voor het raam hangen, of hang hem juist buiten aan de voordeur of aan de schutting. Zo haal je de kerstsfeer ook naar de tuin! Ook uit consulten van vergiftigingen-informatiecentra bleek nergens dat de kerstster ooit symptomen had veroorzaakt.


De vermeende giftigheid kan wellicht zijn ontstaan vinden in de giftigheid van de kerstroos, die wel giftig is. België verward met de kerstroos (Helleborus niger). Het is één van de eerste tekenen dat kerstmis echt naderbij komt, de felrode Kerststerren bij de kwekerijen.


De kerstster wordt vooral als potplant geteeld vanwege zijn rode, witte en roze topbladeren die een mooie ster vormen.

De bladeren lijken op bloemen maar zijn het niet. Met een kerstster haal je de kerstsfeer eenvoudig in huis. Sommige kerststerren zijn voorzien van lampjes waardoor ze s ’avonds ook voor een gezellige kerstsfeer zorgen. Een echt koude winter komt bij ons steeds minder vaak voor. Een kerstster met verlichting verricht zelfs kleine wonderen.


Toch heeft u beslist behoefte om de wintersfeer met Kerstmis in huis te halen. Bekijk alles met kerststerren! Deurgrepen, vloerkleden en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke. Adembenemende papieren kerststerren, prachtige sfeerverlichting voor de feestdagen.


Feestelijke sterren van handgeschept papier als prachtige decoratie! Kunstplant witte Kerstster in pot cm. Deze witte Kerstster ofwel poinsettia kunstplant met meerdere takjes en bladeren en wordt geleverd in verzwaarde pot. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De geelgroene bloemen zijn klein en onopvallend en vind je in het centrum van de gekleurde schutbladeren. Zo verzorg je de kerstster Houd er bij de verzorging van de kerstster rekening mee dat de plant niet goed tegen temperaturen van minder dan graden Celsius kan. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

De bloemen van de kerstster zijn vrij onopvallend. Zijn populariteit dankt hij aan zijn gekleurde schutbladeren. Naast de bekende rode en witte variëteiten zijn er tegenwoordig ook kerststerren met geel, crème en roze schutblad. Ook qua vorm heeft u de keuze.


HEMA heeft alles voor Kerst. Van kerstballen tot inpakpapier en de perfecte kerstcadeaus voor iedereen. Shop alles voor Kerst op hema.


Mooie kunstbloem in de vorm van een kerstster , bekleed met een laagje kunstsneeuw. Witte kerstster met sneeuw cm. Met deze kunstbloemen creeert u de mooiste kerststukjes of andere bloemstukken helemaal zelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.