donderdag 6 februari 2020

Uv lamp vijver 18 watt

Uv lamp vijver 18 watt

UV Lampen voor uw Vijver vindt u Online bij Nikoi. Bekijk ons Ruime Aanbod nú! Enorm aanbod in vijverpompen. Wij helpen je graag verder. Voor 16:bestel morgen thuis.


Uv lamp vijver 18 watt

Lees onze adviesberichten, gebruik de keuzehulp of laat onze productexperts je helpen. Haxo is uw Specialist in Tuin en Doe-Het-Zelf Artikelen - Zéér Compleet Online Aanbod. Vind uv lamp vijver watt.


Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Vervang de UVC lamp of UV lamp in uw vijver elk seizoen. Het is belangrijk dat deze in goede staat verkeert en dient elk seizoen vernieuwd te worden. Voorbeeld uv lamp vijver hoeveel watt. Siervijver met planten en een inhoud van mwater vermenigvuldigd met is 20watt uv vermogen.


Contact ons indien u vragen heeft ! Na deze periode zal de kracht van de lamp afnemen met als resultaat dat uw vijver minder goed beschermt zal zijn tegen algen. UV -C lamp vijver watt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Het water wordt als het ware gesteriliseerd en zweefalgen, ziektekiemen en schimmels worden gedood. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit levert kristalhelder water op en een gezond vijvermilieu voor vissen en planten.


Leverbaar in , en Watt. Ergebnisse von Suchmaschinen! Het uv licht van de lamp in het filter doodt de aanwezige zweefalgen die voor groen water zorgen.


Op deze manier voorkomt je groen vijverwater. Zo kunnen dode zweefalgen direct worden opgevangen in het filter en komen zij niet terug in de schone vijver. Welke uv lamp heb ik nodig voor mijn vijver ? De formule is dan: 2x 5m=10watt. UV lampen vervangen, het kan best lastig zijn, let daarom goed op uw type nummer op de lamp en controleer de fitting, meet desnoods even de lamp op en informeer indien u vragen heeft. Welke capaciteit de UV filter moet hebben is voornamelijk afhankelijk van de vijverinhou de visbezetting en de ligging van de vijver.


Deze UVC lamp is speciaal geschikt voor de Velda Cross-Flow en Giant Biofill XL. De lamp heeft een brandduur van circa 6. SuperFish UV PL Lamp Watt een UV vervanglamp, met een lengte 2mm. Daarnaast beschikt de lamp over een Gfitting.


Ook is het belangrijk dat u bij de aanschaf van een vervang UV lamp zorgt voor de juiste wattage en fitting, anders past de lamp niet! Mocht u beschikken over een zwaarbelaste vijver , dan kunt u er zelfs voor kiezen om een UVC filter te gebruiken van Watt. Wanneer de UVC lamp een heel vijverseizoen gebruikt is dient deze vervangen te worden, zelfs als deze nog brandt.


Het is namelijk zo dat de kracht van de lamp sterk afneemt na een bepaald aantal branduren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.