vrijdag 7 februari 2020

Statafel of staantafel

Bestel eenvoudig en snel online. Bekijk ons aanbod direct online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Altijd een verassend aanbod.

Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!

Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Het kan daarnaast ook functioneel van pas komen om hapjes en drankjes op te plaatsen. Vanaf €3- wordt je bestelling helemaal gratis bij je thuisbezorgd.


En bestel je op een werkdag vóór 16:00?

Dan heb je je statafel de volgende werkdag al in huis. Maak je statafel compleet met statafelrok en topcover.

Als je de statafel niet altijd gebruikt, kies dan voor een opklapbare statafel. Deze kun je opfleuren met een mooie statafelhoes. Ook zijn opklapbare statafels makkelijk op te bergen door het compacte formaat. Door je nieuwe statafel (s) aan te kleden wordt het pas echt feest. Is de statafel wel een vast onderdeel van je interieur, kies dan een massiever exemplaar van bijvoorbeeld hout.


Bij ons staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een kleine of grote statafel , we geven u graag advies op maat. Uw eigen statafel personaliseren met of meerdere foto’s of uw bedrijf of club logo? Dit geeft uw statafel een persoonlijke tint en ook nog eens een perfecte bescherming tegen vuil en vocht!


Statafel kopen bij Statafelshop. De hoogte van de statafel is 110cm. Voor grote orders maken wij graag een nog betere prijs, en mocht uw artikel niet in onze website zijn verwerkt horen wij het graag van u.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het bedrukken van statafel bladen met uw logo of met uw eigen foto’s. Grote statafel , ideaal voor een wat grotere groep. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice.

Door toepassing van de stalen onderbalken is de tafel extra stevig en zorgt erv. Bijvoorbeel op het werk of op kantoor, tijdens vergaderingen en conferenties, tijdens opleidingen, voor gedachtewisselingen met collega’s, in de horeca, als statafel voor evenementen of als bijzettafel in lounges, lobby’s of wachtzalen. Een statafel is hét meubelstuk voor ieder feestje. U kunt direct online een statafel huren! Deze statafel is ideaal voor feestjes en andere gelegenheden, zowel binnen als buiten.


Het tafelblad is gemaakt van wit kunststof en het onderstel van antraciet metaal. Bovendien is het onderstel inklapbaar, waardoor deze gemakkelijk op te slaan en te vervoeren is. Geef uw gelegenheid extra sfeer met een authentieke eikenhouten wijnvat statafel. Heeft u andere specifieke wensen, wij horen het graag. Ook kunt u een kijkje nemen in onze voorraa de showroom van wijnvat.


Makkelijk inklapbaar frame, die bij het opbergen weinig ruimte inneemt. Koop nu statafels voor uw huis. Het statafelblad is weerbestendig net als het onderstel. Het onderstel is van metalen buizen met een doorsnede van mm, de buizen zijn op een speciale manier gepoedercoat zodat de laklaag een harde laag wordt die niet los zal laten.


Deze mooie statafel is volledig inklapbaar, royaal, stabiel en onmisbaar op elk feest. Wij hebben diverse modellen statafels op voorraad. Wilt u een statafel huren voor een zakelijke bijeenkomst of voor een particulier tuinfeest. Hieronder het verhuur assortiment.


Arma heeft voor elke gelegenheid wel een model statafel in de verhuur. Nieuw Ophalen of Verzenden. Omdat je een feestje nooit alleen viert, is de centimeter statafel ook extra voordelig verkrijgbaar als set van 2! Zo weet je zeker dat al je gasten hun glazen en borden kwijt kunnen. In de kleuren Antraciet eiken, Kaneel noten, Robson eiken en geheel wit.


Afmeting: 1x 80cm (110cm hoog). Kunststof stootranden, dikte 2mm. Hoogte van de statafel : 110cm. Wij kunnen je statafel met of zonder rok ook gewoon op zaterdag bij je afleveren. Indien je de statafels voor 21.


Tijdens de bestelling kun je dan kiezen voor de optie leveren op zaterdag. Top kwaliteit Scherpe prijzen. Niet alleen in de horeca zijn bartafels een bekend fenomeen. Steeds meer zien wij een trend ontstaan waarbij ook particulieren steeds vaker gebruik maken van horecastatafels. Het gemak van een statafel , wanneer deze eenvoudig in- en uit is te klappen, is groot.


Top Partyverhuur om Samen een feestje te bouwen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.