maandag 3 februari 2020

Pokon voeding

Pokon artikelen bestellen? Bekijk het assortiment Voeding van POKON. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel hier tuinplanten online.


Naast alle benodigde producten, vind je hier alle informatie over de verzorging, het onderhoud en de aanleg van het gras, de bloemen en planten in binnen- en buitenhuis.

Blader door de plantengids en bekijk gedetailleerde instructies voor alle handelingen. Lees meer over het voeden van je kamerplanten. De toegevoegde voedingselementen stimuleren de groei en bloei.


Na verloop van tijd raakt de grond uitgeput. Toch heeft je plant voeding nodig. Met extra humusextracten en voldoende ijzer en magnesium voor de ontwikkeling van mooie groene bladeren.


Wil je weten hoe je het beste een moestuin kunt starten? De voeding bevat essentiële voedingselementen die ervoor zorgen dat je planten goed groeien en functioneren. Door de extra humusextracten en de 1 plantaardige biostimulant is je kamerplant extra sterk en gezond.

Met deze speciaal afgestemde samenstelling aan voedingsstoffen zien je planten er mooier uit, krijgen een intensere bloemkleur en zijn beter bestand tegen ziektes. Plantenvoeding voor kamerplanten - Dankzij deze plantenvoeding zal jouw kamerplant extra mooi groeien en bloeien. Daarnaast wordt je plant sterk en gezond door extra humusextracten en een 1 plantaardige biostimulant.


Een overdosis kan de wortels beschadigen. Gebruik liever te weinig dan te veel. Dit staat voor;N = Stikstof. De werkzame stoffen zorgen voor een diepe bladkleur en optimale groeisnelheid.


Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Deze voeding bevat alles wat beukenplanten en andere hagen nodig hebben om gezond en mooi te blijven. Check de voorraad van de bouwmarkt. Ze groeien beter, bloeien mooier en zien er groener uit.


Een 1 plantaardige biostimulant zorgt ervoor dat de plant de voeding beter kan opnemen. Bezoek de website voor alle informatie over de merken en het aanbod. Dan is groene plantenvoeding een onmisbaar onderdeel van de verzorging.


Door de diverse toevoegingen waaronder: stikstof (N), Fosfor (P) en Kalium (K) krijgt u een gezonde en volle plant. Op werkdagen voor 23:uur bestel morgen in huis! Chemie van kamerplanten voeding.


Individuele elementen worden uitgelegd en de wijze waarop signalen van jouw kamerplant te herkennen zijn.

De extra humusextracten en een plantaardige biostimulant stimuleren het natuurlijk evenwicht in de potgrond en zorgen ervoor dat voedingsstoffen beter beschikbaar zijn voor de plant. Hierdoor kan de plant de voeding beter opnemen. Ondanks goede voeding en verzorging kan het gebeuren dat een plant problemen krijgt met ongedierte of een ziekte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.