dinsdag 26 november 2019

Zwembad intex metal frame

Zwembad intex metal frame

Zwembaden van hoge kwaliteit! Intex zwembad op Vergelijk. En dat is niet zonder reden. Het metalen frame zorgt ervoor dat het zwembad stabiel blijft.


Zwembad intex metal frame

Het grote voordeel een frame zwembad is dat een lekkage niet voor leegloop van het volledige zwembad zorgt. Deze blauwe zwembaden zijn voorzien van een stevig gegalvaniseerd metalen frame. Frame zwembaden zijn namelijk niet van opblaasmateriaal gemaakt. Het frame is van gepoedercoat staal dat ervoor zorgt dat het zwembad zijn originele vorm behoudt.


De ombouw van dit zwembad bestaat uit een stevig stalen frame en. Kenmerkend voor deze frame pool zwembaden is niet alleen het sterke frame maar ook de supersterke wanden (ook wel zwembadfolie of liner genoemd) die uit lagen zijn opgebouwd. De Frame Pool 3is enorm populair door zijn stevige frame en praktische formaat. Dit rechthoekig zwembad is een stevig zwembad waar u jarenlang van kunt genieten.


Zwembad intex metal frame

Gratis verzending va € 7-. Dit zwembad is een klassieker geworden. Het zwembad is eenvoudig op te zetten en binnen minuten klaar om te vullen. De grootste Metal Frame Pools vanaf de 4x 1komen uit een extern magazijn. Levertijd kan daardoor dagen worden.


De lijn bestond uit rechthoekige modellen, standaard geleverd zonder accessoires. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit degelijke zwembad beschikt over een stevige constructie, waardoor u er lang plezier aan beleeft.


Zwembad intex metal frame

Degelijk frame en stevige liner. Het gegalvaniseerd stalen frame is eenvoudig in elkaar te zetten en geeft het zwembad de juiste stevigheid. Een frame zwembad is dan ideaal. Hij biedt de stevigheid waar je naar op zoek bent en daarnaast is hij makkelijk op te zetten. Bij Obelink vind je frame zwembaden in rechthoeken maar ook ronde frame zwembaden behoren tot ons assortiment.


Sterk zwembad met een frame -constructie. De liner (het folie) is eenvoudig te monteren aan deze buizen. Uitgevoerd met een sterk metalen frame kan dit zwembad - bij normaal gebruik - jaren mee. We hebben het zwembad gekregen en toen het opstond kwamen we erachter dat het lekte waar je de pomp moet aansluiten. Erna toen we het gingen afbreken waren de buizen helemaal vastgesmolten aan het zeil.


Het is gemaakt van een sterk metalen frame , hier door kan het zwembad (bij normaal gebruik) jaren mee. De afmetingen van dit zwembad zijn 3x centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad. Een inbouw zwembad laten aanleggen zit niet in ieders budget. Dit zijn zwembaden die gemakkelijk op te zetten zijn en daarnaast ook makkelijk weet af te breken.


Het zeer uitgebreide assortiment bied dan ook voor ieder-wat-wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.