dinsdag 19 november 2019

Verlengsnoer haspel

Specialistisch advies nodig? Voor 21:besteld de volgende dag in Huis! Bestel simpel en snel jouw elektra. Bij GAMMA vind je een ruim aanbod haspels en kabelboxen, bruikbaar voor elke toepassing die stroom op een plaats zonder vaste stroomaansluiting vereist. Verlengsnoer en haspel bij GAMMA.


Voor het kopen van een goede haspel ben je bij GAMMA dus aan het juiste adres.

Kabelbox verlengsnoer kabelhaspel kabel verleng haspel met geaarde stopcontacten meter Kabel box. Een handige verlengsnoer waar… Meer. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Met de kabelboxen en kabelhaspels van GAMMA is een stroomaansluiting altijd in de buurt. Handig voor grote en kleine klussen, binnen en buiten. In ons assortiment vind je haspels met een snoerlengte tot wel meter lang.


Zo kun je lange kabels georganiseerd houden en raken ze niet in de war. Haspels zijn handig als je soms lange kabels nodig hebt.

Kabelhaspels met contactdozen met beschermkapjes kunnen ook in de tuin gebruikt worden. In de stopcontacten steek je de stekkers van de apparaten die je wilt gebruiken. Vervolgens rol je de stroomkabel uit tot de lengte die je nodig hebt en steek je deze in het vaste stopcontact in de muur. De EURO- verlengsnoer van Deltac is handig in elk huishouden.


Met de verlengkabel haspel meter van Hama maak je eenvoudig van één stopcontact vier aansluitingen. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Bekijk ons gehele haspels verlengsnoeren ssortiment online. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Bouwlamp - haspel - verlengsnoer. Zowel in de bouw als bij klussen binnenshuis, is de bouwlamp uitstekend geschikt voor het verlichten van de klus. Sommige klussen vragen om een flexibele plaatsting van de lichtbron.


Bij de aanschaf van een verlengsnoer is het belangrijk om goed te letten op de lengte van de kabel en het maximale wattage dat deze aankan. Een verlengsnoer is een ideaal middel om op plaatsen zonder elektra toch elektrische apparatuur te gebruiken. Zo weet je zeker dat je jouw apparatuur kunt gebruiken.


Je kunt voor een verlengsnoer van meter gaan, maar ook voor een van meter. Zo ervaar je een vrije werkomgeving Als je meer wilt weten over een verlengsnoer , ben je altijd van harte welkom in jouw HORNBACH vestiging. Een kabelhaspel is een verlengsnoer op een haspel.

Hierdoor is het verlengsnoer eenvoudig uit te rollen en snel weer op te rollen. Dit is handig in situaties waarin u de bekabeling na gebruik opruimt. Denk hierbij aan het klussen met elektrisch gereedschap en het aansluiten van een gourmetstel en elektrische barbecue. Wanneer een verlengsnoer langer is dan circa drie meter zit het veelal op een haspel.


Zit het niet op een haspel , dan kan het snoer recht of gespiraliseerd zijn. Haspels voor verlengsnoeren zijn handig wanneer men ver uit de buurt van een wandcontactdoos moet werken of als een groep van de elektriciteit is uitgeschakeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.