woensdag 20 november 2019

Tuinhuis met luifel aanbieding

Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis of carport bent u aan het juiste adres! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


Geniet van uw nieuwe tuinhuis met overkapping, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Iedere blokhut in onze webshop is uniek.


Een tuinhuis met overkapping is gemakkelijk zelf op te bouwen. Standaard jaar garantie op uw tuinhuis met overkapping. Er zijn talloze tuinhuizen met overkapping, heeft u al een beeld in gedachten van uw ideale tuinhuis ? Neem dan eens een kijkje bij onze tuinhuizen met zadeldak, plat dak, of piramide dak.


Zo kunt u kiezen voor een goedkope blokhut zonder luifel of een blokhut met een plat of schuin dak en een rond of vijfhoekig model.

Een blokhut kopen hoeft niet duur te zijn! U zoekt een tuinhuis met overkapping als aanbieding ? Door de vele maatwerkopties is het zeer eenvoudig uw blokhut zelf samen te stellen. Ook kan de overkapping worden voorzien van jaloezie- of dichte wanden. Tegen het einde van ieder jaar heeft blokhut-stunter. U kunt dan nog profiteren omdat de houtprijzen en eventuele BTW verhogingen elk jaar stijgen.


De blokhut aanbiedingen die wij hebben staan altijd aan de linkerzijde van onze website. Met één klik komt u bij de specificatie uit van de blokhut die in de aanbieding is. De handige opbergruimte en de overdekte ruimte waar u tijdens de zomermaanden tot in de late uurtjes kunt zitten, maken dit type tuinschuur erg geliefd bij mensen die het maximale uit hun buitenleven willen halen.


Meer dan 2verschillende soorten houten tuinhuizen, blokhutten en carports. Ruime keuze in houtsoort, stijl en kleur. Kom gerust eens kijken, het huisje is heel er mooi afgewerkt, en gemaakt van zeer degelijke materialen.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Tuindomein een groot assortiment blokhutten en tuinhuizen van topkwaliteit, de scherpste prijs. Blokhut of tuinhuis kopen?


Monteren door ons mogelijk. Laat het functioneren als houten bergruimte, tuinhuis en ontspanningsruimte om heerlijk onder te zitten met een heerlijke loungeset of buitenkeuken.

Dan bent u bij Fonteyn aan het juiste adres. Hier vindt u zeker een aanbieding van een tuinhuis die bij u past. Wij hebben het grootste tuinhuizen en blokhutten dorp van Nederland. Een houten tuinhuis , ook wel blokhut, is multifunctioneel.


Gebruik je tuinhuis bijvoorbeeld voor de opslag van je tuinkussens. Supervoordelig, eenmalige aanbieding ,. Op deze pagina kunt u diverse modellen bekijken, vergelijken en eventueel direct online bestellen. Dus laat u verrassen en bekijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.