vrijdag 15 november 2019

Prieel hout

Prieel: Scherpste prijs van NL! Op voorraa Bestel direct online. Ruime keuze aan blokhutten en priëlen. Gratis levering en advies! Hoge kwaliteit en gratis geleverd.


Prieel hout

Ruim assortiment hout prieel. Het zelf in elkaar te zetten prieel wordt geleverd inclusief dakbedekking en bevestigingsmaterialen. Uw kant en klare prieel van Geïmpregneerd grenen of lariks douglas hout is altijd voorradig en voor de beste prijs te koop bij Gadero.


Onder een houten prieel verstaan wij een open tuinpaviljoen met piramidedak die meestal centraal of achter in de tuin wordt geplaatst. Houten prieel voor uw tuin. Ook al heeft iedereen verschillende wensen als het aankomt op de tuin, een prieel wordt bijna altijd gewaardeerd. Extra beschutting in de tuin kan verschillende uitwerkingen en toepassingen hebben. Hoe mooi de tuin ook is en hoe fijn het er ook vertoeven is, er is altijd ruimte voor verbetering.


Prieel hout

Priëlen kunnen uit verschillende materialen bestaan. Een prieel van hardhout bestaat uit de houtsoort lariks-douglas. Dit hout heeft een hoge duurzaamheid zonder dat u het hoeft te behandelen.


Bij ons kunt u houten priëlen kopen in vele maten en uitvoeringen. Er zijn priëlen verkrijgbaar in onbehandeld vurenhout, geïmpregneerd grenen en douglas hout. Onder een prieel kunt u op elk moment van de dag genieten van uw tuin. Als het in de zon te warm wordt, biedt het een verkoelende schaduw.


Ook een klein zomers buitje is geen ramp als u fijn droog zit onder uw prieel. Daarom is het ideaal om een heerlijk rustig en beschut zithoekje in uw tuin te maken. Wilt u graag een klein, knus houten prieel ? Of liever een groot tuinprieel hout waar u met uw hele familie kunt zitten?


De houten prieel wordt op maat gelever waardoor u precies de prieel krijgt die u wenst. Een houten prieel is een overkapping met een piramidevormige dak. Lees in ons stappenplan handige doe het zelf tips voor het bouwen van een houten tuinprieel met puntdak.


Prieel hout

Brand Solide is dé specialist in tuinhuisjes, blokhutten, prieëlen, overkappingen en levert een uitgebreid assortiment hout voor in de tuin. Wij zijn een echt familiebedrijf met generaties kennis en ervaring in hout. Heeft u interesse in een prieel maar heeft u vragen over een gewenste maatvoering? Neem contact met ons op middels ons contactformulier. Een team van deskundige medewerkers staat dagelijks voor u klaar om de mogelijkheden omtrent uw nieuwe prieel te bespreken.


Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Met een prieeltje kun je namelijk optimaal genieten van je tuin door er lekker in te loungen of door deze te gebruiken als een buitenkeuken. Van de beton- hout combinatie Betowood kan ook een Buitenverblijf of kapschuur gemaakt worden als terrasoverkapping. Kunt u geen passend houten prieel of passende houten overkapping vinden, dan maken wij er een op maat van geïmpregneerd tuin-, eiken-, lariks- of hardhout. Op zoek naar een bouwtekening voor een prieel ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw prieel zo spoedig mogelijk tot stand te brengen.


Prieel hout

Want een prieel moet wel zo gebouwd worden dat hij redelijk wat jaren meegaat. Het is natuurlijk zonde om een prieel te bouwen om deze vervolgens weer te moeten afbreken. Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Door de mooie uitstraling komt een prieel het beste tot zijn recht in het midden of achter in de tuin.


Doorgaans staat een houten prieel achter in de tuin. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende modellen. Met een prieel van Fonteyn voorziet u uw tuin in een handomdraai van een gezellige hoek waar u tijdens warme zomerdagen heerlijk kunt wegdommelen in de koele schaduw.


Door het open latwerk kunt u uw prieel aankleden met de meest prachtige bloemen en planten voor een romantische touch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.