woensdag 20 november 2019

Kleine vetspuit

Verschillende vetspuiten bij HBM Machines, meer dan jaar ervaring! HBM-Machines online, bestel snel! Groot aanbod verspuiten online. Verfspuiten nu al vanaf €295.


De stootpers vetspuit is een vetspuit in zakformaat.

Onze metalen stootpers biedt gemak in de kleine ruimtes. Een vetspuit is een soort drukpomp om smeervet door smeernippels te persen. De vetspuit wordt dan ook wel eens een smeerpistool genoemd.


Bij Leijenaar hebben we diverse vetspuiten en accessoires in ons assortiment. U kunt hierbij denken aan een handbediende vetspuit zoals de schaarvetspuit en eenhandsvetspuit, maar ook pneumatische vetspuiten. Vetspuit , bedienbaar met hand.


Mini vetspuit voor precisiewerk compleet met tube vet waterproo. Speciaal voor moeilijk toegankelijke plaatsen.

Vind de beste selectie vetspuit klein fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit vetspuit klein voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Van een krachtige Heavy Duty vetspuit tot een zakformaat stootpers vetspuit voor de hobbyist. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Onze smeermiddelen zijn van een gerenomeerd merk, verpakt in eigen vetpatronen. Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen?


Deze GAMMA- vetspuit is geschikt voor professioneel gebruik. Daarnaast is de spuit met vet voorzien van een hevel en flexibele slang waardoor de vetspuit handig en comfortabel in gebruik is. In de spuit past een koker met vet. De Skandia vetspuit wordt gebruikt om diverse objecten te smeren, denk hierbij aan wiellagers, fusépennen, kruiskoppelingen etc.


Dit is een simpele, no-nonsense uitvoering van de vetspuit. Deze kleine vetspuit is met hand te… Meer. Deze set is inclusief: vetspuit , flexibele slang, vaste pijp 1mm. Kunststof huis met afsluit schroefdop en metalen as en vulnippel. Kleine , draagbare vetspuit met pomp actie.


Stootpers vetspuit of zak vetspuit.

Handige kleine handbediende vetspuit met 2gram inhoud voor het smeren van lagers en. Toevoeging van een kleine hoeveelheid polymeren zorgen voor een uitzonderlijk goede hechting en een mooie langdraderige structuur. Verwisselbare spuitmond Als losse accessoires leverbaar: losse slang.


Ik heb daarvan nooit problemen ondervonden. Korte omschrijving van de werking van een mini vetpomp. Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Chroom geplateerde vetspuit met pistool grip, veerzuiger en luchtventiel. Veerzuiger en ontluchtingsventiel.


Voorzien van rechte en flexibele buisjes. Accepteert cmmini vetpatronen. Complete vetspuit inclusief slang art. Geschikt voor vetpatronen en los vet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.