woensdag 30 oktober 2019

Papiervisjes zelf bestrijden

Om dit insect uit de weg te ruimen, kan je natuurlijk al je spullen in plastic dozen doen, maar dat is niet een erg realistische oplossing. Wat kan je dan wel doen om papiervisjes zelf te bestrijden ? Wil je liever niet direct een professionele ongediertebestrijder bellen, maar eerst zelf proberen de papiervisjes te bestrijden ? Gebruik dan oma’s wijze raad en wie weet ben je over een tijdje van jouw papiervisjes af. Zilvervisjes zijn voornamelijk actief in huizen met een vochtprobleem. Deze insecten eten papier, lijm en zetmeel. Zie je dus ineens hele grote gaten in je boeken, dan heb je waarschijnlijk last van papiervisjes.


Alle papiervisjes bestrijding tips op een rijtje. Als je een afspraak met de papiervisjes bestrijding maakt, kan het zijn dat je vooraf je vloeren moet vrijmaken. Papiervisjes bestrijden : wat kun je zelf doen? Zo kan de bestrijder de te behandelen plekken makkelijker bereiken.


Wil je voor zijn komst zelf nog iets tegen de papiervisjes doen? Beste Kay, hartelijk dank voor je bericht. Waarschijnlijk heb je niet te maken met zilvervisjes maar met papiervisjes. Ze verschuilen zich in de kleinste kiertjes. Zo kunnen ze in het ergste geval voor een lange periode schade aanrichten, daarom is het ook het verstandig ze direct te bestrijden.


Zodra ze een plaag vormen, kun je het beste professionele bestrijders inschakelen. Zij weten hoe de beestjes veilig bestreden kunnen worden. Voor papiervisjesbestrijding heb je dan ook een lange adem nodig, zeker als je ze zelf wilt uitroeien. Wat te doen tegen papiervisjes ? Overlast van papiervisjes is niet leuk en daarom moet u het papiervisje bestrijden. Geeft u liever de voorkeur aan het zelf bestrijden van papiervisjes , bestel dan in onze webshop het zilvervisjes en papiervisjes bestrijdingspakket.


Zelf bestrijden van papiervisjes. Dit pakket bestaat uit spuitbussen, baiboxen en een gebruiksaanwijzing, waarin staat uitgelegd hoe u te werk dient te gaan. Het zijn lastige beestjes om kwijt te raken, zilvervisjes bestrijden kan met een aantal middelen. Helaas zul je ze nooit helemaal uitroeien, ook niet als je een professionele ongediertebestrijder in huis haalt.


Deze zal in eerste instantie de plaag met gif bestrijden en de meesten zullen daardoor dood gaan. De diertjes lijken op elkaar, maar hebben uiteenlopende voorkeuren voor temperatuur en vochtighei waarvan je gebruik kunt maken om de beestjes te bestrijden. Voordeel van een zilvervisjesval is dat de zilvervisjes hierop afkomen, dus je hoeft niet zelf op zoek te gaan.


Het nadeel is echter dat je de eitjes niet vangt, dus die ontwikkeling blijft doorgaan. Wat je ook kunt proberen, is zilvervisjes zelf bestrijden met huismiddeltjes. Bestrijd de papiervisjes zelf. Al je zelf op een eenvoudige manier papiervisjes wil bestrijden dan kan dat met een al dan niet biologische spray die je bij de drogist of bouwmarkt kunt kopen. Realiseer je wel dat dit gif schadelijk is voor het milieu, je gezondheid en je huisdieren.


Er zijn lokdoosjes te koop om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. Zet er een aantal op de plekken waar u ze vaak ziet. Achter de koelkast en de cv-ketel heeft u vast snel beet. Zilver – en papiervisjes zijn zeer moeilijk zelf te bestrijden.


Ook kan behang aangetast worden door papiervisjes , zelf kleding is soms de pineut! Het is van belang dat u weet dat papiervisjes op een andere manier bestreden moet worden dan zilvervisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.