woensdag 10 juli 2019

Tuintafel teak

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Als het tijd is weer buiten te gaan eten, dan is het heerlijk om dat aan een teak tuintafel te kunnen doen. Teak tuintafels zijn ideaal voor het buitenleven.

Omdat teak een kwalitatief hoogwaardige houtsoort is, is deze tafel onmisbaar in uw collectie tuinmeubilair. Onze grote collectie teak tuintafels is duurzaam en aan onze tuintafels heb je jaren plezier van. De kwaliteit teakhout die wij gebruiken voor onze tuintafels is uitsluitend A-kwaliteit. Dit houdt in dat wij het beste deel van de boom gebruiken voor onze teak tuintafels. Bekijk alles met teakhouten tuintafel ! Teakhout heeft van nature een goud-bruine kleur.


Als teak buiten in de regen en zon staat krijgt het in de loop der tijd een mooie grijze patina. Deze kan voorkomen worden door het te behandelen met olie of lak, het wil niet zeggen dat de tafel daardoor langer meegaat.

Uiteraard behoren ook de teak tafels tot de categorie houten tuintafel , aangezien het een speciale variant is die voor een aantrekkelijke uitstraling zorgt. Tuinmeubelen, grasmaaiers. Het materiaal draagt optimaal bij aan de uitstraling van het geheel, waardoor de vorm zo mooi mogelijk tot uiting komt. Kom langs in onze showroom voor vele verschillende rvs teak tuintafels.


In combinatie met mooie stoelen is een teak tafel een echte eyecatcher in uw tuin. Bestel nu direct online je nieuwe dinging tafel. Kies uit 6producten vanaf € 250.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Derby teak tuintafel triangle Ø 1cm.


RVS side-table met hardhouten blad. Een Teak Protector zorgt ervoor dat je tafel minder snel vergrijst en veroudert. Het beschermt ook je onbehandelde, teakhouten tafel tegen vervuiling en voorkomt ook dat teak snel zwart wordt. Door de Teak Protector in combinatie met de Teak Reiniger te gebruiken bescherm je de tafel optimaal. Leverbaar uit voorraad in de volgende afmetingen: 2x 1x c. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Vaak wordt de tuin als een verlengstuk van de woonkamer gezien.

Een mooie tuintafel kan daarom niet ontbreken. Voor ieder terras een tuintafel ! De klassieke tuintafel in teak zorgt voor een meer landelijke, klassieke look in je tuin. De naturelle houten tafel is perfect te combineren met een tuinstoel in teak of een tuinstoel in wicker.


Een andere mogelijkheid is een combinatie van verschillende materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.