dinsdag 16 juli 2019

Tuinafscheiding bamboe

Tuinafscheiding bamboe

Extra scherpe meterprijzen. Deens Design van Eva Solo. Bekijk ons exclusieve aanbod! Op zoek naar een terrasverwarming? Ruim assortiment voorradig!


Tuinafscheiding bamboe

De Bamboematten van Tuinchamp zijn goedkoop en direct uit voorraad leverbaar. Formaten variërend tussen de 1en 200cm hoog. Hoogwaardige kwaliteit tuinafscheiding voor in jouw tuin. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Kies uit ons ruime assortiment tuinschuttingen en bestel eenvoudig je favoriete bamboe schutting op basis van stijl, keur en afmeting.


Dat maakt bamboe rabatplanken extra geschikt als toepassing in een tuinafscheiding. Daarnaast is een tuinafscheiding van bamboe ook erg mooi. Met deze bamboe schutting op rol maak je in een handomdraai een prachtige tuinafscheiding of schutting. Je kunt dit tuinscherm bijvoorbeeld tegen een gaaspaneel maken om hiermee een afscheiding te maken.


De bamboe latten in deze tuinschuttingen zijn dubbel gevlochten zodat het tuinscherm er zowel aan de voorkant als de achterkant hetzelfde uitziet. U kan deze gevlochten bamboe sche. Per wilgenrol hebben wij meter laten verpakken. De mooie bruine wilgenstokken geven een natuurlijke uitstraling en zijn prima geschikt om klimplanten tegen te laten groeien. Het installeren van een tuinafscheiding van bamboe is heel eenvoudig.


Als u een prachtige vijver in uw tuin heeft of een rieten dak, dan kunt u die karakteristieke elementen terug laten komen in rieten tuinafscheidingen. Deze mooie dicht geweven matten zijn gemakkelijk te bevestigen, waardoor een tuinafscheiding van wilgenmatten, rietmatten of bamboematten goed zelf te plaatsen is. De gemiddelde levensduur van natuurlijke tuinschermen zoals wilgenmatten op rol is circa jaar.


Tuinafscheiding bamboe

Najaarsaanbieding: korting op natuurlijke matten! Deze bamboe rietmat van Nature is een ecologisch en duurzaam alternatief en in vergelijking tot een houten schutting of gemetselde muur geeft de bamboe rietmatten tuinafscheiding een natuurlijke uitstraling aan uw tuin! De natuurlijke tuinafscheiding zorgt voor privacy in uw tuin, maar is vooral. Een bamboe border plaatsen om hoogteverschil op te vangen en je kan zelfs een bamboe tuinpoort laten plaatsen. Van grove bamboe stengels tot de wat subtielere bamboe stengels.


Topkwaliteit tuinafscheiding uit voorraad leverbaar met jaar garantie! Hierdoor is jouw privacy gegarandeerd. Door bamboe te combineren met een verzinkt stalen frame is de bamboe schutting een zeer sterke tuinafscheiding.


Tuinafscheiding bamboe

Bamboe is en blijft een natuurlijk product. Deze bamboe schutting bestaat uit een stalen frame, voorzien van een zinklaag om corrosie te voorkomen. Dit frame wordt opgevuld met een rij bamboestokken. Het materiaal is ook hernieuwbaar omdat het zo snel groeit. Wist je dat het eigenlijk een gras soort is?


Wonderlijk en heel handig. Daarbij is het heel goedkoop als tuinafscheiding in de vingers te krijgen! Met de natuurlijke tuinafscheiding gemaakt van bamboe van Gardenonline geeft u uw tuin een exotisch tintje.


U kunt de matten, schermen en palen voor allerlei doeleinden gebruiken. U kunt privacy verkrijgen door ze als afscheiding te gebruiken, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook als decorstukken in uw tuin gebruiken. Tenslotte is een tuinafscheiding van natuurlijk materiaal aantrekkelijk voor insecten, vogels en vlinders. Deze tuinafscheidingen worden evenals wilgenmatten, heidematten, rietmatten en boomschorsmatten aanbevolen door milieu organisaties en het Ministerie van VROM. Donkere bamboe schutting: een schutting van donkere bamboestokken, waardoor de mat een meer uitgesproken kleur heeft dan de andere bamboe producten in ons assortiment.


Gelakte bamboe schutting: een mat van bamboestokken die gelakt zijn. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope schutting die toch bijzonder duurzaam is maak je met bamboe een goede keuze. Dit maakt het materiaal nog duurzamer.


Wil jij je tuin, terras of balkon een Oosterse tint geven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.