dinsdag 9 juli 2019

Gietvloer maken

De Decothaan PU gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije en halfglanzende aromatische gietvloer met slijtvaste en decoratieve eigenschappen. Een gietvloer zelf doen zorgt voor een aanzienlijke besparing op de kosten. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de grondstoffen, de kwaliteit van de mensen, de garanties en de productsamenstelling. Of u nu een klusser in hart en nieren bent of een minder ervaren doe het zelver: met de stap-voor-stap handleiding lukt het aanleggen van de gietvloer altijd. Gietvloer doe het zelf: Bestel online alle benodigdheden.


Gietvloer maken

Dat kan gemakkelijk bij Epoxywinkel. Werk uw vloer decoratief af met onze aanvullende producten voor gietvloeren. Het laten plaatsen van een gietvloer vergt dus een flinke investering, maar hier staat tegenover dat je zeker jaar van een goede vloer gebruik kunt maken.


Dat betekent dat deze op de lange termijn vaak goedkoper is dan andere soorten vloerbedekking. Hoe beter de kwaliteit van de gietvloer , hoe langer deze mooi zal blijven. Hierdoor kunnen de kinderen heerlijk op de vloer spelen en een broodje eten. Per ongeluk een drankje om laten vallen?


Gemakkelijk en snel schoon te maken zonder dat er kringen achterblijven. Natuurlijke gietvloeren Wij vinden het belangrijk een gietvloer te maken die schoner is, in verschillende opzichten. Cementgebonden gietvloeren of een gietvloer van beton ciré zijn dan twee opties die je hebt, maar je kunt ongetwijfeld meerdere mogelijkheden vinden wanneer je hier specifiek naar op zoek gaat. Stappenplan gietvloer kopen.


Terwijl je een gietvloer aan wilt schaffen voor je woonkamer heb je een groot aantal keuzes te maken. We kunnen ons voorstellen dat u bij een gietvloer kopen veel vragen heeft. Wat is de levensduur van een gietvloer ? Een goed onderhouden gietvloer gaat zo’n tot jaar mee.


Gietvloer maken

De gietvloer willen steeds meer mensen in de woonkamer, keuken en hal in huis. Het is makkelijk schoon te maken , modern en strak. Maar moet je dit nu laten doen of kun je ook zelf de gietvloer aanbrengen?


Een terechte vraag en daarom zie je hier de gietvloer verven op een rij. Na de schraplaag brengen we de gietvloer aan. Door de vloer te gieten en het materiaal ambachtelijk glad te trekken met een spaan ontstaat de unieke look waar de gietvloer om bekend staat. We maken de gietvloer af met een laklaag.


Gietvloer maken

Na het aanbrengen van de gietvloer werken we de vloer af met een laklaag. Dat laagje trekt net vuil en stof aan waardoor je vloer er vuil gaat uitzien. Zeepresten die zich hechten aan de vloer maken een gietvloer ook gladder. Wij raden het daarom af om een gietvloer zelf aan te brengen.


De reden dat mensen hun gietvloer zelf leggen is dat het scheelt in de kosten. Wanneer je een gietvloer zelf legt is dit namelijk vele malen goedkoper dan dat je het uitbesteed. Er zijn vele soorten gietvloeren en er zijn diverse manieren waarop een gietvloer geplaatst kan worden. In dit artikel lees je welke factoren de prijs van een gietvloer bepalen en aan welke kosten per vierkante meter je je gemiddeld kan verwachten.


In tegenstelling tot houten vloeren heeft een gietvloer geen naden, kieren of randjes. Hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld wijn of vet zijn eenvoudig schoon te maken en laten geen schade achter aan de. De vloer bestaat namelijk uit één geheel.


Wij hebben de gietvloer waarnaar u op zoek bent. Weet u al precies wat u wilt of wilt u graag advies, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wilt u graag nog inspiratie opdoen, ga dan naar onze showroom.


Eén ding is zeker: een gietvloer is overal toepasbaar en zeer dun en geheel naadloos aan te brengen, leent zich uitstekend voor het waterdicht maken van vloeren, blijft tot in lengte van jaren zijn kleur behouden en is bovendien anti-allergeen en brandvertragend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.