vrijdag 12 juli 2019

De eemhof zwembad

Scoor nu woonartikelen met extra korting. Bezoek de winkel of bestel eenvoudig online! Ruim assortiment, topkwaliteit! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider.


Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde.


Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer.

Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. Aqua Mundo de Eemhof is met de Turbo Twister een unieke attractie rijker. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Dit zwembad is een subtropisch zwembad , wat inhoudt dat het water doorgaans warmer is dan bij een normaal zwembad.


Ook de luchttemperatuur is warmer dan normaal. Subtropisch zwembad de Eemhof is te vinden in één van de vele CenterParcs parken. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden.


U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie.


Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider. Maak kennis met de duizelingwekkende Turbo Twister glijbaan en leer surfen op de Flowrider in het subtropisch zwembad de Aqua Mundo. De Eemhof krijgt een complete metamorfose, van de Action Factory tot de cottages.


En goed nieuws: de eerste vernieuwde cottages zijn nu al boekbaar voor aankomsten.

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel. Op te halen bij de ingang van het zwembad tm nov.


Overtuig uzelf en lees èchte reviews. Parkvakanties vertelt je in dit foto-verslag precies waarom het subtropische zwembad van De Eemhof zo leuk is. Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Center Parcs - De Eemhof , gewaardeerd als nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.